תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סקווש, גזר & מרק אטריות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם כורכום הקרקע, חמאת בוטנים פריכה, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק אטריות דלורית, מרק אטריות ראמן בקארי אדום עם הודו ודלעת חמאה, ו מרק קארי גזר וסקווש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטגנים בעדינות את הבצל, שום וג ' ינג ' ר בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
2
מוסיפים את הסלרי והגזר ומבשלים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
3
מוסיפים את הדלעת ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
4
מערבבים את אבקת צ ' ילי, כורכום וחמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
(כגון Crunch Bar)
כורכום
5
יוצקים את מלאי הירקות ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשל, מכוסה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
6
מוסיפים את האטריות ומבשלים עוד כמה דקות לפני התיבול והוספת כוסברה.