קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות30
ציון בריאות11
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

סקווש מרק היורים

סקווש מרק היורים
סקווש מרק היורים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון המשקה שלך. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 40 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. מתאים ל-30 ומחירו 46 סנט למנה מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך בייקון, פלפל, בשר סרטנים גושים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 21%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו מרק אפונה היורים, מרק אפונה צונן היורים, ו מרק אפונה צונן היורים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי מברזל יצוק מעל בינוני-גבוה למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את החמאה, המרווה, הרוזמרין, שאלוט וקורט מלח, ומבשלים 5 דקות נוספות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
בינתיים חותכים את הצוואר הדק של הדלעת וחותכים לשניים (מסירים את הגבעול, אך משאירים לא קלופים).
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4
חותכים את הנורה לתוך 4 רבעים.
5
מוציאים את הזרעים והבשר המחוספס ומוסיפים אותם לתנור ההולנדי. מבשלים עד ריחני וזהוב, כ 5 דקות. מתפיחים את התבנית עם היין הלבן ומאפשרים להפחית לכמה דקות. תערובת הזרעים צריכה להיראות עשירה וטעימה.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים 2 כוסות מים וציר העוף ומקננים בסקווש, בצד הבשר כלפי מעלה (אתה אמור להיות מסוגל להתאים דלעת אחת בגודל נחמד כמעט בשכבה אחת). מכסים ומבשלים עד שהם רכים מאוד, כ-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
סכין קילוףסכין קילוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
לאחר הבישול, מצננים מעט, מסירים את הדלעת, גורפים את הבשר ומניחים בבלנדר חזק. מסננים את הנוזל דרך מסננת מתכת, לוחצים בעדינות על המוצקים כדי לחלץ את כל הטעם. מערבבים את המרק עם הדלעת עד לקבלת קרם מאוד, בערך 1 דקה מוצקה בגובה. נגבו את התנור ההולנדי והכניסו את המרק חזרה לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
סכין קילוףסכין קילוף
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מחממים בעדינות, ואז מערבבים פנימה את הווניל ממש לפני ההגשה. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים מעל נתח קטן של נקניק חריף מבושל או גוש קטן של בשר סרטנים בכוס היורה. למעלה כל היורה עם טיפה של עירית קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בשר סרטניםבשר סרטנים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
יורהיורה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט