סקווש קרוקנק ומרק תירס עם מתכון ערפל הומבולדט
סקווש קרוקנק ומרק תירס עם מתכון ערפל הומבולדט עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך basil chifonade, גבינת ערפל humboldt, סקווש crookneck, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מתכון מרק דלעת סקווש, מתכון מרק דלורית אדזוקי, ו מתכון מרק סקווש קיץ חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הסקווש לחתיכות 1 אינץ'. שמור כמה חתיכות סקווש לחתוך אותם לחתיכות בסדר. תניח את החתיכות בצד.
יוצקים את המרק לתוך סיר גדול מעל בינוני גבוה heat.In סיר מרק גדול נפרד, לחמם את 1 כף חמאה ושמן זית. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית. (להקטין את החום בינוני נמוך ולתת לו עוד כמה דקות אם אתה לא עומד מעל הסיר.) לאחר כמה דקות, להוסיף את השום. מבשלים עד הבצל הוא שקוף, על 10 דקות. מצקת במלאי החם ולהוסיף את החתיכות הגדולות יותר של סקווש. אל תוסיף את הדלעת קצוצה דק עדיין.מבשלים עד הסקווש הוא רך כאשר פירסינג עם סכין, על 20 דקות. תוריד את הסיר מהחום, תן להתקרר לפחות 30 דקות ולאחר מכן לרתוח את תערובת הסקווש בבלנדר או מעבד מזון. לדחוף את תערובת מחית דרך מסננת בינונית רשת. (אל תשתמש במסננת משובחת, או שהמרק יהיה דק מדי.) בשלב זה אתה יכול להמשיך לעשות את המרק או לקרר את המרק (ואל תשכח לעטוף בחוזקה ולקרר את הדלעת השמורה קצוצה דק).כאשר מוכן להגיש את המרק, יוצקים אותו למחבת על חום בינוני-נמוך. במחבת, להמיס את 2 כפיות חמאה.
מוסיפים את הדלעת קצוצה דק שמורות גרעינים תירס, ו sauté, תוך ערבוב כל הזמן, רק עד הדלעת ותירס מחוממים. תוריד את המחבת מהחום.חותכים את הגבינה לשישה חלקים, וחותכים את הקליפה מכל חתיכה. זרוק את הקליפות.כאשר המרק חם, מערבבים את התירס ואת חתיכות סקווש.מצקת את המרק לשש קערות. לצוף פרוסת גבינה אחת למרכז של כל קערת מרק העליון עם עלי בזיליקום תינוק.הערות השף: אם מחממים את המניה לפני ששופכים אותה למרק, המרקם הסופי יהיה טוב יותר.
שפיכת מניה קרה למחבת חמה גורמת לסרט של חמאה ושמן לעלות לחלק העליון של המרק.עבור מרק שמנת, מערבבים 2 כפות קרם fraîche לתוך כל קערת מרק לפני שאתה מוסיף את הגבינה והזיליקום.להתחמם עם מתכונים אלה מרק על רפובליקת מזון:שעועית טוסקנה כפרית מתכון מרק נקניק
סתיו כרוב בשר מעושן בורשט מתכון
מתכון מרק שום של ג ' יימס בירד