אפוי עגבניות ממולאות הוא לקטו אובו צמחוני מנות ראשונות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אם יש לכם מים, אורז, פירורי לחם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 37%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עגבניות מוכחות (עגבניות אפויות ממולאות בגבינה ופירורי לחם), עגבניות ממולאות אפויות, ו עגבניות, ממולאות ואפויות.
הוראות
1
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל עגבנייה. משאיר 1/2 אינץ'.- קליפה עבה, לגרוף החוצה עיסת מילואים. הפוך עגבניות על מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
בינתיים, במחבת, מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את עיסת העגבניות, אבקת הצ ' ילי, הסוכר, המלח, הפלפל והאורגנו; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים 45-50 דקות או עד להסמכה קלה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים אורז; מערבבים היטב. מבשלים 5-6 דקות יותר או עד שהאורז רך. ממלאים עגבניות ומניחים בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
שלב פירורי לחם וחמאה; מפזרים מעל עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
6
מוסיפים מים לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות או עד שהפירורים משחימים קלות.