עגול 2-לחם שטוח יווני
לחם עגול 2-יווני שטוח יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. אם יש לכם קמח, בצק פיצה במקרר, עוף ממתכון סופלאקי עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: לחם חם ואננס שטוח, לחם קינמון שטוח, ו לחם רוזמרין שטוח.
הוראות
מחממים גריל או מחבת גריל מלבני גדולה על אש בינונית.
מברשת סורגים גריל או מחבת גריל יהיה שמן קנולה לפני הלחם הצלייה
מרדדים את הבצק עם סיכה מתגלגלת על משטח עבודה משוריין לתוך מלבן ארוך, על 1/4 אינץ ' עבה.
שים את הבצק על הגריל או מחבת גיל וגריל במשך 3 דקות לכל צד.
הסר את הלחם מן הגריל ולשים על מחבת סדין.
מחממים התנור ל 475 מעלות F
מברשת לחם שטוח בגריל עם מרינדה סופלאקי עוף. למעלה עם בצל, עגבניות, עוף, גבינת פטה.
אופים עד לחם שטוח מבושל דרך והגבינה נמסה, כ 10 דקות
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 2 דקות.
טפטוף עם רוטב צזיקי, פרוסה ומגישה.