קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

עגל הנסיך אורלוף

עגל הנסיך אורלוף
עגל הנסיך אורלוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 790 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-57 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל, חמאה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו קוקטייל הנסיך הארי, בוני הנסיך צ'רלי, ו גביעי גלידה לנסיך ולנסיכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנחיתו מתלים בתנור בשליש העליון והתחתון של התנור וחיממו ל-325F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
עגל לטפוח יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
שמן חום ו 1 כף חמאה 5-עד 6-ליטר סיר על חום גבוה בינוני עד קצף שוכך, אז עגל חום מכל הצדדים, מסתובב עם מלקחיים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
להעביר עגל לצלחת ולהשליך שומן מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
ממיסים את שאר כפות החמאה בסיר ומבשלים בצל, סלרי וגזר על אש מתונה, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
לעטוף פטרוזיליה, טימין טרי (אם שימוש), עלה דפנה בכיכר של cheesecloth ולקשור לתוך צרור עם מחרוזת כדי להפוך זר garni, ולאחר מכן להוסיף ירקות יחד עם יין טימין מיובש (אם שימוש). שים עגל למעלה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
7
מכסים את הסיר במכסה, ולאחר מכן מעבירים לשליש התחתון של תנור ובשר עגל עד מדחום מוכנס 2 אינץ ' למרכז של רשם בשר 63°, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
להעביר עגל קרש חיתוך ולתת לעמוד 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 68°).
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
יוצקים מיצי בישול מן הסיר דרך מסננת בסדר רשת לתוך מידה 4 כוס, לחיצה על והשלכת מוצקים. לרפרף את מיצי השומן והשמורה, הוספת מיצים שהצטברו על צלחת מעגל, לרוטב מורניי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
חבילות אורז בסיר גדול של מים מלוחים רותחים 5 דקות, ולאחר מכן לנקז מסננת ולשטוף.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מחממים חמאה במחבת 10 אינץ ' ovenproof מעל חום נמוך בינוני עד קצף שוכך, ולאחר מכן מערבבים בצל ומלח. מכסים בחוזקה עם מכסה או שכבה כפולה של נייר כסף ומבשלים בצל על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. מערבבים אורז ומרק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
מכסים מחבת בחוזקה, ולאחר מכן להעביר שליש העליון של התנור ואופים עד אורז ובצל רכים מאוד, על 1 שעה. תשאירי את התנור דולק.)
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר soubise למעבד מזון ודופק עד מטוהר בגסות.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
שים קומץ פטריות במגבת מטבח נקייה (לא בד טרי), ולאחר מכן לאסוף מגבת סביב פטריות לסחוט אותם מעל כיור כדי לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר. לסחוט את שאר הפטריות, קומץ בכל פעם, באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ 'על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים פטריות וטראפל' ים (אם משתמשים), מערבבים, עד להשחמה קלה וכל פטריות נוזליות פולטות מתאדות, 6 עד 8 דקות. מערבבים בשמנת, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד שמנת נספגת על ידי פטריות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כמהיןכמהין
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מעבירים לקערה ומגניבה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
הוסף מספיק חלב למיצי עגל שמורים בסך הכל 3 כוסות. ממיסים חמאה בסיר כבד 2 ליטר על חום נמוך בינוני, ולאחר מכן מוסיפים קמח ומבשלים על אש נמוכה, מטאטא כל הזמן, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים תערובת חלב בזרם, מקציפים, ומביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית את החום נמוך בעדינות מבשלים, לטאטא מדי פעם, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
להסיר מהחום ולהוסיף Gruyre, לטאטא עד נמס, ואז לטאטא מלח, פלפל, ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
העבר מתלה העליון לאמצע התנור ולהגדיל את הטמפרטורה ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים 1/4 soubise כוס לתוך duxelles, ולאחר מכן להעביר soubise הנותרים שקית פלסטיק sealable.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
העברת תערובת דוקסל לשקית פלסטיק sealable אחר, ולאחר מכן לאטום כל שקית, לסחוט אוויר עודף. תחתוך 3/4 אינץ ' מהפינה התחתונה של כל שקית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
4
הסר מחרוזת בשר עגל, ולאחר מכן לקצץ את שכבת שומן וקצוות של עגל ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
חותכים לרוחב צלוי לתוך 16 פרוסות (עבה 1/4 אינץ'), שמירה על פרוסות יחד.
6
להעביר 1 פרוסת עגל לקצה מגש ovenproof, ואז צינור על 1 1/2 כפות soubise על חצי פרוסה, החל בחלק התחתון של פרוסה ופועל לכיוון העליון. צינור על 1 1/2 כפות דוקסל על החצי השני של פרוסה באותו אופן. חופפים עם עוד פרוסת עגל, משאיר על 1/2 אינץ ' של מלית חשוף. חזור עם פרוסות עגל שנותרו soubise ו duxelles, שמירה על פרוסות מיושר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
7
במידת הצורך, לחמם את רוטב Mornay על אש נמוכה, ערבוב, עד רופף מספיק כדי כפית, ואז כפית 1/2 עד 3/4 כוס מעל וצדדים של עגל, מכסה פרוסות stuffings דק אבל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
8
אופים עגל אורלוף, חשוף, עד מחומם דרך רוטב Mornay מזוגג עגל, 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
לחמם את רוטב מורניי על אש מתונה, ערבוב מדי פעם (רזה עם קצת חלב, במידת הצורך), עד חם ולהעביר לסירת רוטב לשרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
10
הערות של טבחים: עגל יכול להיות מטוגן (אבל לא פרוס) 1 יום קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. Soubise, duxelles, ורוטב Mornay יכול להתבצע 1 יום קדימה. Soubise מגניב ו duxelles, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. מכסים את פני השטח של רוטב מורני חם עם סיבוב של שעווה או נייר קלף, ואז להתקרר מעט להתקרר. עגל אורלוף יכול להיות התאספו (ללא רוטב Mornay) 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1כף. חומץ ביין אדוםגזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1צלעצלע סלרי, קצוצה דקצלע סלרי, קצוצה דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף או מיםמרק עוף או מים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6sprigsפטרוזיליה טרייה שטוחהפטרוזיליה טרייה שטוחה6sprigsטימין טרי או 1/2 כפית מיובשת, מתפוררתטימין טרי או 1/2 כפית מיובשת, מתפוררת791 לב מפאלדי טרי אם אפשראוז מגורד בצפיפותאוז מגורד בצפיפות8שרימפס וורידיםליווי: תפוחי אדמה מבושלים; שעועית ירוקהליווי: תפוחי אדמה מבושלים; שעועית ירוקה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2קילוגרםמותן קשור ללא עצמות של צלי עגלמותן קשור ללא עצמות של צלי עגל454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות, טחון (רצוי עם סכין)פטריות, טחון (רצוי עם סכין)0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל lb, חצוי לאורך דק חצייה פרוסבצל lb, חצוי לאורך דק חצייה פרוס0חתיכות טופי הית' ברמלח, או לפי הטעםמלח, או לפי הטעם1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח11 כף אורגנו מיובש1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים791 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז לבן גרגיר ארוךאורז לבן גרגיר ארוך3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרעל חלב מלאעל חלב מלא14חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כפות פטריות כמהין שחורות קצוצות דק* (אופציונלי)כפות פטריות כמהין שחורות קצוצות דק* (אופציונלי)