עגל הנסיך אורלוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 790 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-57 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל, חמאה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו קוקטייל הנסיך הארי, בוני הנסיך צ'רלי, ו גביעי גלידה לנסיך ולנסיכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנחיתו מתלים בתנור בשליש העליון והתחתון של התנור וחיממו ל-325F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
עגל לטפוח יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
שמן חום ו 1 כף חמאה 5-עד 6-ליטר סיר על חום גבוה בינוני עד קצף שוכך, אז עגל חום מכל הצדדים, מסתובב עם מלקחיים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להעביר עגל לצלחת ולהשליך שומן מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
ממיסים את שאר כפות החמאה בסיר ומבשלים בצל, סלרי וגזר על אש מתונה, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, עד מתרכך, על 5 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
לעטוף פטרוזיליה, טימין טרי (אם שימוש), עלה דפנה בכיכר של cheesecloth ולקשור לתוך צרור עם מחרוזת כדי להפוך זר garni, ולאחר מכן להוסיף ירקות יחד עם יין טימין מיובש (אם שימוש). שים עגל למעלה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
7
מכסים את הסיר במכסה, ולאחר מכן מעבירים לשליש התחתון של תנור ובשר עגל עד מדחום מוכנס 2 אינץ ' למרכז של רשם בשר 63°, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
להעביר עגל קרש חיתוך ולתת לעמוד 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 68°).
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
9
יוצקים מיצי בישול מן הסיר דרך מסננת בסדר רשת לתוך מידה 4 כוס, לחיצה על והשלכת מוצקים. לרפרף את מיצי השומן והשמורה, הוספת מיצים שהצטברו על צלחת מעגל, לרוטב מורניי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
חבילות אורז בסיר גדול של מים מלוחים רותחים 5 דקות, ולאחר מכן לנקז מסננת ולשטוף.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מחממים חמאה במחבת 10 אינץ ' ovenproof מעל חום נמוך בינוני עד קצף שוכך, ולאחר מכן מערבבים בצל ומלח. מכסים בחוזקה עם מכסה או שכבה כפולה של נייר כסף ומבשלים בצל על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. מערבבים אורז ומרק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מכסים מחבת בחוזקה, ולאחר מכן להעביר שליש העליון של התנור ואופים עד אורז ובצל רכים מאוד, על 1 שעה. תשאירי את התנור דולק.)
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
4
להעביר soubise למעבד מזון ודופק עד מטוהר בגסות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
שים קומץ פטריות במגבת מטבח נקייה (לא בד טרי), ולאחר מכן לאסוף מגבת סביב פטריות לסחוט אותם מעל כיור כדי לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר. לסחוט את שאר הפטריות, קומץ בכל פעם, באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ 'על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים פטריות וטראפל' ים (אם משתמשים), מערבבים, עד להשחמה קלה וכל פטריות נוזליות פולטות מתאדות, 6 עד 8 דקות. מערבבים בשמנת, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד שמנת נספגת על ידי פטריות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כמהין
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מעבירים לקערה ומגניבה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
הוסף מספיק חלב למיצי עגל שמורים בסך הכל 3 כוסות. ממיסים חמאה בסיר כבד 2 ליטר על חום נמוך בינוני, ולאחר מכן מוסיפים קמח ומבשלים על אש נמוכה, מטאטא כל הזמן, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים תערובת חלב בזרם, מקציפים, ומביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית את החום נמוך בעדינות מבשלים, לטאטא מדי פעם, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
להסיר מהחום ולהוסיף Gruyre, לטאטא עד נמס, ואז לטאטא מלח, פלפל, ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
העבר מתלה העליון לאמצע התנור ולהגדיל את הטמפרטורה ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים 1/4 soubise כוס לתוך duxelles, ולאחר מכן להעביר soubise הנותרים שקית פלסטיק sealable.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
העברת תערובת דוקסל לשקית פלסטיק sealable אחר, ולאחר מכן לאטום כל שקית, לסחוט אוויר עודף. תחתוך 3/4 אינץ ' מהפינה התחתונה של כל שקית.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
הסר מחרוזת בשר עגל, ולאחר מכן לקצץ את שכבת שומן וקצוות של עגל ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
חותכים לרוחב צלוי לתוך 16 פרוסות (עבה 1/4 אינץ'), שמירה על פרוסות יחד.
6
להעביר 1 פרוסת עגל לקצה מגש ovenproof, ואז צינור על 1 1/2 כפות soubise על חצי פרוסה, החל בחלק התחתון של פרוסה ופועל לכיוון העליון. צינור על 1 1/2 כפות דוקסל על החצי השני של פרוסה באותו אופן. חופפים עם עוד פרוסת עגל, משאיר על 1/2 אינץ ' של מלית חשוף. חזור עם פרוסות עגל שנותרו soubise ו duxelles, שמירה על פרוסות מיושר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
7
במידת הצורך, לחמם את רוטב Mornay על אש נמוכה, ערבוב, עד רופף מספיק כדי כפית, ואז כפית 1/2 עד 3/4 כוס מעל וצדדים של עגל, מכסה פרוסות stuffings דק אבל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
8
אופים עגל אורלוף, חשוף, עד מחומם דרך רוטב Mornay מזוגג עגל, 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
לחמם את רוטב מורניי על אש מתונה, ערבוב מדי פעם (רזה עם קצת חלב, במידת הצורך), עד חם ולהעביר לסירת רוטב לשרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
10
הערות של טבחים: עגל יכול להיות מטוגן (אבל לא פרוס) 1 יום קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. Soubise, duxelles, ורוטב Mornay יכול להתבצע 1 יום קדימה. Soubise מגניב ו duxelles, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. מכסים את פני השטח של רוטב מורני חם עם סיבוב של שעווה או נייר קלף, ואז להתקרר מעט להתקרר. עגל אורלוף יכול להיות התאספו (ללא רוטב Mornay) 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות