פיצה איטלקית עם נקניק ופטריות בצלחת עמוקה
פיצת נקניק ופטריות איטלקית צלחת עמוקה עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2116 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 120 גרם שומן. אם יש לך נקניק, מלח, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. מתכונים דומים: פיצה נקניקייה עמוקה איטלקית, נקניק, בצל, & פיצה מנה עמוקה פטריות, ו פיצה דיפ-דיש עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה.
הוראות
לקבלת בצק: ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה קטנה; לתת לעמוד 5 דקות.
מערבבים קמח ומלח במעבד מזון.
מוסיפים תערובת שמרים ודופק רק עד לחלח. עם ריצת המכונה, לשפוך שמן דרך צינור הזנה ולעבד עד הבצק מתחיל לעזוב את הצדדים של הקערה ויוצר כדור. קח את הבצק מתוך המעבד ללוש ביד במשך 1 דקה על משטח מקומח קלות.
מניחים כדור בצק בקערה קטנה משומנת, פונה שמן העליון. מכסים במגבת מטבח נקייה ומניחים עלייה של 30 דקות או עד לגודל כפול.
מחממים תנור ל 425 מעלות F. שמן קל מחבת פיצה צלחת עמוקה 10 אינץ ' או מחבת תנור בטוח. לחץ על הבצק לאורך החלק התחתון ועל 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת כדי להפוך את קצה מורם.
אופים במשך 10 דקות או עד השחמה קלה.
בעוד קרום אופה, לבשל נקניק מעל חום בינוני במחבת גדולה במשך 8 עד 10 דקות או עד נקניק מבושל באופן מלא, ערבוב לעתים קרובות.
לנקז את כל שומן. להפריש עד מוכן לשימוש.
[טיפ ניקוי: לאחר העליון הכיריים הוא מגניב, לנגב את כל ניתזי שמן עם מגבונים חיטוי ® Clorox*. יש לשטוף את הידיים פעם אחת מלאה.]
הסר את הקרום מהתנור ודקור כל בועות אוויר עם מזלג. רוטב פיצה כפית על קרום, מתפשט באופן שווה. למעלה עם נקניק מבושל, פטריות, ומוצרלה וגבינות פרמזן.
אופים פיצה במשך 15 דקות יותר או עד קצה הקרום הוא זהב וגבינה נמס.