עגל מרסלה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עגל מרסלה, עגל מרסלה, ו עגל מרסלה.
הוראות
להסיר ולהשליך נובעת פטריות שיטאקה. חותכים כובעי פטריות; להפריש.
מפזרים עגל עם פלפל ומלח; לדלות קלות בקמח, רועד את עודף.
מחממים 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חמאה מתחילה קצף.
מוסיפים חצי עגל; מבשלים 30 שניות עד 1 דקה בכל צד או עד להשחמה קלה.
הסר עגל מחבת; לשמור על חום. חזור על ההליך עם 2 כפיות חמאה ועגל שנותר.
ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות פרוסות, שאלוט ושום; מטוגנים 2 דקות.
להוסיף מרק מרסלה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות או עד הנוזל מצטמצם 1 כוס. להחזיר עגל וכל מיצים למחבת. מערבבים במיץ לימון; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום, ומפזרים פטרוזיליה.