עגל מרסלה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו קציצות עגל, שמן זית, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עגל מרסלה, עגל מרסלה, ו עגל מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מפזרים את העגל במלח ופלפל. ממיסים 1 כף חמאה ו 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 4 קציצות עגל ומבשלים עד חום זהוב, על 1 1/2 דקות לכל צד.
הוסף עוד כף חמאה ושמן, במידת הצורך. חזור עם הנותרים 4 cutlets. תניח את הקציצות בצד.
לטגן עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים כף שמן זית, במידת הצורך.
מוסיפים את הפטריות וקמח עד רך ומיצים להתאדות, כ 3 דקות. מתבלים במלח.
תוסיף את המרסלה. מבשלים עד Marsala מפחית בחצי, על 2 דקות.
מוסיפים את המרק ואת עלי הרוזמרין. מבשלים עד מופחת בחצי, על 4 דקות. החזר את העגל למחבת.
יוצקים את כל מיצי פאן. לבשל רק עד מחומם דרך, פונה מעיל, על 1 דקה. מערבבים את הנותרים 1 כף חמאה לתוך הרוטב. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, לפי הטעם.
באמצעות מלקחיים, להעביר את העגל לצלחות. כפית את הרוטב על העגל ומגישים.