קושיבינוני
מוכן ב48 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

עדשים ארמניות

עדשים ארמניות
עדשים ארמניות היא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו עדשים, שמן זית, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 83% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: תבשיל ארמני, פילאף ארמני, ו במיה ארמנית.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת על חום גבוה; מבשלים ומערבבים את הבצל בשמן עד קרמל, 5 עד 7 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מביאים מים לרתיחה במחבת על חום בינוני; מוסיפים את העדשים. לחזור תערובת לרתיחה, להפחית את החום נמוך; מבשלים עד העדשים לקבל מרקי, על 15 דקות. מערבבים את הבורגור, המלח והפלפל; מבשלים עד שהמים נספגים לחלוטין, כ -10 דקות; מערבבים את הבצל המקורמל.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
עדשיםעדשים
בורגולבורגול
פלפלפלפל
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהחום, לכסות, ולאפשר לנוח במשך 3 עד 5 דקות.
4
מחלקים עדשים לתוך 4 מנות אפילו; לסחוט טריז סיד אחד על כל חלק העליון עם בצל ירוק ויוגורט.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
סיד טריזסיד טריז
עדשיםעדשים
יוגורטיוגורט

ציוד