עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד וקרמל העליון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 767 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 272 אוהדים. אם יש לכם קמח, סירופ תירס, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד, עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד, ו עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350°f. גריז שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הכן את הבלילה עוגה: בקערה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לנצח את החמאה עד חלקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד התערובת הופכת רכה, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
הוסף את הביצים, אחד אחד, דואג כי כל אחד משולב היטב לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מוסיף את גרידת לימון ומיץ לימון ולאחר מכן את תערובת הקמח ומערבבים עד מעורבב באופן מלא. אל תגזים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
אופים את העוגה: מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים עד המרכזים הם המשרד ואת קצה סכין קטן עולה נקי כאשר הוא חודר את מרכז כל עוגה, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
8
הסר מהתנור, לנתק את העוגות, ולאפשר להתקרר ביסודיות על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הפוך את הציפוי: בקערה בינונית, לשלב את השוקולד, סוכר, ומלח. בסיר בינוני, להביא את הקרם וניל לרתיחה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. בעדינות להקציף את פרוסות החמאה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
כפור את העוגה: כאשר הציפוי הוא מגניב, שוט את הציפוי בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף כדי להבהיר את זה, 1 עד 2 דקות. פיצול כל עוגה במחצית אופקית כך שיש לך 4 שכבות שוות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
שים את שכבת העוגה הראשונה על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה, לחתוך את הצד. כפור את השכבה ואת הנותרים, לערום אותם בצורה מסודרת ואחידה על גבי אחד את השני. כפור כולו מחוץ לעוגה גם כן. מקררים לפחות 30 דקות כדי שיהיה קר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
הפוך את הקרמל: במחבת גדולה, לחמם את הסוכר וסירופ תירס על אש נמוכה עד שהסוכר נמס והופך צבע קרמל. לסובב את הסוכר בעדינות במחבת כפי שהוא מבשל כך שהוא חום באופן שווה. קח את המחבת ושופכים את הקרמל על החלק העליון של העוגה, ומאפשר לו לטפטף במורד הצדדים ועל המחבת למטה. זה נורמלי כי קרמל חם ימיס את הציפוי מעט. נסה לשפוך אותו אפילו כמו דק שכבה ככל שאתה יכול על העוגה. תהנה עם זה! אם קרמל מתקרר לפני לשפוך, לחמם אותו בעדינות על אש נמוכה כדי לשחרר אותו שוב. אפשר לציפוי הקרמל להתקרר ולהקשיח על גבי העוגה, לפחות 5 עד 10 דקות לפני ההגשה, או עד 1 שעה. אל תקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
צבע קרמל
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מפזרים קמצוץ מלח מלדון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
חותכים את העוגה: אני לא אשקר. זו לא עוגה "מסודרת". כאשר מוכן לחתוך, להשתמש בעקב של סכין כדי לפצח את החלק העליון קרמל לפני חיתוך פרוסות. הקרמל יכול להיות קצת לא אחיד אבל תמיד מצאתי אנשים אוהבים את זה כל כך הרבה, זה לא משנה. עוגה זו מוגשת בצורה הטובה ביותר בטמפרטורת החדר.