עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד וקרמל למעלה
עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד וקרמל העליון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 767 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 272 אוהדים. אם יש לכם קמח, סירופ תירס, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד, עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד, ו עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד.
הוראות
מחממים התנור ל 350°f. גריז שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם חמאה.
הכן את הבלילה עוגה: בקערה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לנצח את החמאה עד חלקה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד התערובת הופכת רכה, 5 עד 8 דקות.
הוסף את הביצים, אחד אחד, דואג כי כל אחד משולב היטב לפני הוספת הבא.
מוסיף את גרידת לימון ומיץ לימון ולאחר מכן את תערובת הקמח ומערבבים עד מעורבב באופן מלא. אל תגזים.
אופים את העוגה: מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה מוכנות.
אופים עד המרכזים הם המשרד ואת קצה סכין קטן עולה נקי כאשר הוא חודר את מרכז כל עוגה, 30 עד 40 דקות.
הסר מהתנור, לנתק את העוגות, ולאפשר להתקרר ביסודיות על מתלה.
הפוך את הציפוי: בקערה בינונית, לשלב את השוקולד, סוכר, ומלח. בסיר בינוני, להביא את הקרם וניל לרתיחה, על 5 דקות.
יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. בעדינות להקציף את פרוסות החמאה. להפריש להתקרר.
כפור את העוגה: כאשר הציפוי הוא מגניב, שוט את הציפוי בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף כדי להבהיר את זה, 1 עד 2 דקות. פיצול כל עוגה במחצית אופקית כך שיש לך 4 שכבות שוות.
שים את שכבת העוגה הראשונה על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה, לחתוך את הצד. כפור את השכבה ואת הנותרים, לערום אותם בצורה מסודרת ואחידה על גבי אחד את השני. כפור כולו מחוץ לעוגה גם כן. מקררים לפחות 30 דקות כדי שיהיה קר.
הפוך את הקרמל: במחבת גדולה, לחמם את הסוכר וסירופ תירס על אש נמוכה עד שהסוכר נמס והופך צבע קרמל. לסובב את הסוכר בעדינות במחבת כפי שהוא מבשל כך שהוא חום באופן שווה. קח את המחבת ושופכים את הקרמל על החלק העליון של העוגה, ומאפשר לו לטפטף במורד הצדדים ועל המחבת למטה. זה נורמלי כי קרמל חם ימיס את הציפוי מעט. נסה לשפוך אותו אפילו כמו דק שכבה ככל שאתה יכול על העוגה. תהנה עם זה! אם קרמל מתקרר לפני לשפוך, לחמם אותו בעדינות על אש נמוכה כדי לשחרר אותו שוב. אפשר לציפוי הקרמל להתקרר ולהקשיח על גבי העוגה, לפחות 5 עד 10 דקות לפני ההגשה, או עד 1 שעה. אל תקרר.
חותכים את העוגה: אני לא אשקר. זו לא עוגה "מסודרת". כאשר מוכן לחתוך, להשתמש בעקב של סכין כדי לפצח את החלק העליון קרמל לפני חיתוך פרוסות. הקרמל יכול להיות קצת לא אחיד אבל תמיד מצאתי אנשים אוהבים את זה כל כך הרבה, זה לא משנה. עוגה זו מוגשת בצורה הטובה ביותר בטמפרטורת החדר.