קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד וקרמל למעלה

עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד וקרמל למעלה
עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד וקרמל העליון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 767 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 272 אוהדים. אם יש לכם קמח, סירופ תירס, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד, עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד, ו עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350°f. גריז שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הכן את הבלילה עוגה: בקערה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לנצח את החמאה עד חלקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד התערובת הופכת רכה, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
4
הוסף את הביצים, אחד אחד, דואג כי כל אחד משולב היטב לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מוסיף את גרידת לימון ומיץ לימון ולאחר מכן את תערובת הקמח ומערבבים עד מעורבב באופן מלא. אל תגזים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6
אופים את העוגה: מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
אופים עד המרכזים הם המשרד ואת קצה סכין קטן עולה נקי כאשר הוא חודר את מרכז כל עוגה, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
הסר מהתנור, לנתק את העוגות, ולאפשר להתקרר ביסודיות על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הפוך את הציפוי: בקערה בינונית, לשלב את השוקולד, סוכר, ומלח. בסיר בינוני, להביא את הקרם וניל לרתיחה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. בעדינות להקציף את פרוסות החמאה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
כפור את העוגה: כאשר הציפוי הוא מגניב, שוט את הציפוי בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף כדי להבהיר את זה, 1 עד 2 דקות. פיצול כל עוגה במחצית אופקית כך שיש לך 4 שכבות שוות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
שים את שכבת העוגה הראשונה על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה, לחתוך את הצד. כפור את השכבה ואת הנותרים, לערום אותם בצורה מסודרת ואחידה על גבי אחד את השני. כפור כולו מחוץ לעוגה גם כן. מקררים לפחות 30 דקות כדי שיהיה קר.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
13
הפוך את הקרמל: במחבת גדולה, לחמם את הסוכר וסירופ תירס על אש נמוכה עד שהסוכר נמס והופך צבע קרמל. לסובב את הסוכר בעדינות במחבת כפי שהוא מבשל כך שהוא חום באופן שווה. קח את המחבת ושופכים את הקרמל על החלק העליון של העוגה, ומאפשר לו לטפטף במורד הצדדים ועל המחבת למטה. זה נורמלי כי קרמל חם ימיס את הציפוי מעט. נסה לשפוך אותו אפילו כמו דק שכבה ככל שאתה יכול על העוגה. תהנה עם זה! אם קרמל מתקרר לפני לשפוך, לחמם אותו בעדינות על אש נמוכה כדי לשחרר אותו שוב. אפשר לציפוי הקרמל להתקרר ולהקשיח על גבי העוגה, לפחות 5 עד 10 דקות לפני ההגשה, או עד 1 שעה. אל תקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
צבע קרמלצבע קרמל
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מפזרים קמצוץ מלח מלדון.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
15
חותכים את העוגה: אני לא אשקר. זו לא עוגה "מסודרת". כאשר מוכן לחתוך, להשתמש בעקב של סכין כדי לפצח את החלק העליון קרמל לפני חיתוך פרוסות. הקרמל יכול להיות קצת לא אחיד אבל תמיד מצאתי אנשים אוהבים את זה כל כך הרבה, זה לא משנה. עוגה זו מוגשת בצורה הטובה ביותר בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים