עוגות אגוזי מייפל הוא קינוח צמחוני לקטו אובו . מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 257 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 19 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סירופ מייפל, תמצית וניל, ביצה וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-27 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגות אגוזי מייפל , לחם בננה אגוזי מייפל עם זיגוג מייפל ועוגות לירות דבש-אגוז .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית של 12 כוסות מאפינס בציפוי נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
PLANTERS חמאת בוטנים
3
בקערה גדולה מודדים 2 כוסות תערובת אפייה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אפייה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות חומץ סיידר או יין אדום
4
בקערה בינונית, טורפים יחד את הביצה, סירופ המייפל, השמנת הכבדה והוניל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
סירופ מייפל
כוסות פודינג וניל
4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות חומץ סיידר או יין אדום
5
מוסיפים את החומרים הרטובים לתערובת האפייה ומקציפים עד שהם נטמעים היטב אך לא מעורבבים יתר על המידה, כדקה אחת. מערבבים בעדינות את אגוזי המלך הקצוצים. בעזרת כף גלידה ממלאים את תבניות המאפינס כ-2/3.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוז
תערובת אפייה
גלידה
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידה
מגש מאפינס
6
אופים עד להזהבה וקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, כ-10 עד 12 דקות. מצננים כדקה לפני שמוציאים את העוגות מהתבנית ומצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מתלה תיל
PLANTERS חמאת בוטנים
2 כוסות מרשמלו קצוץ
7
זיגוג: מערבבים יחד את הסוכר של הקונדיטורים, תבלין פאי הדלעת, סירופ מייפל ושמנת כבדה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
עוגת דלעת תבלין
שמנת כבדה
סירופ מייפל
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
2 כפות חומץ סיידר או יין אדום
8
מקציפים את התערובת באיטיות עד שהיא הופכת לתערובת סמיכה אך ניתנת לשפוך, מוסיפים עוד שמנת כבדה לפי הצורך. טובלים את העוגות בקערת הציפוי לציפוי החלק העליון, ומעטרים כל אחת בחצי אגוז מלך. מסדרים אותם על צלחת הגשה ומגישים.
ניתן לשלב עוגה עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "