עוגות הפוך תפוחים
עוגות הפוך תפוח דורש כ 34 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו תערובת עוגת תבלינים, שמן צמחי, קינמון טחון, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו תפוח-דבש הפוך עוגות, עוגות הפוך תפוחים וחמוציות, ו עוגות תפוח קרמל הפוך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז שני פחי מאפין שש כוסות גדולים.
בקערה בטוחה במיקרוגל, לשלב תפוחים, קינמון ומים ומיקרוגל במשך 3-4 דקות. התפוחים צריכים להיות מעט מכרז.
לנקז תפוחים ולזרוק עם 1 כוס Marzetti מטבל קרמל מיושן.
מחלקים את התפוחים באופן שווה לכל כוס.
בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, פודינג, שמן, שמנת חמוצה וביצים ומערבבים במהירות בינונית עד חלקה. כפית הבלילה באופן שווה על תפוחים.
אפוי 15-18 דקות או עד קיסם שיניים מוכנס לתוך מרכז כל עוגה יוצא נקי.
מגניב 8 דקות. הפוך מחבת. ייתכן שיהיה צורך להחזיר כמה חתיכות תפוחים למקומם. אפשר לעוגות להתקרר.
במיכל בטוח למיקרוגל, מיקרוגל את מטבל הקרמל המיושן Marzetti למשך 10-30 שניות, תוך ערבוב כל 10 שניות. כפית קרמל חם על עוגות.