עוגות סרטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל עוגות סרטנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם פירורי לחם, ביצה, בשר סרטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: עוגות הסרטן הישנות של אביט גריל-עוגות הסרטנים האלה ידועות בכך שאין להן מילוי, והרבה טעם, עוגות סרטנים כמו בקתת הסרטנים של ג'ו, ו עוגות הסרטנים הטובות ביותר.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים מיונז וביצה עם מקציף חוט. מערבבים במרכיבים הנותרים למעט פירורי לחם רגיל ושמן. תערובת צורה לתוך 6 קציצות, על 3 אינץ ' בקוטר (תערובת תהיה לח). מעיל כל פטי עם פירורי לחם פשוטים.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום על חום בינוני. מבשלים קציצות בשמן על 10 דקות, בעדינות פונה פעם אחת, עד חום זהוב חם במרכז. להפחית את החום אם עוגות סרטן להיות חום מהר מדי.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.