עוגות קרדל קרושות עם קצף
עוגות קרדל קרושות עם קצף הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 77 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, הל טחון, קמח אפונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . נסו זוקיני קצף - - - Spuma di קישואים, מרגריטה עם קדילאק קצף ומלח ים, ו מוקה סמיפרדו עם קצף חלב חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הגדר 8 (4 אינץ') ramekins על מגש אפייה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח כל המטרה, קמח אפונים, 1 כוס סוכר, גרידת לימון, הל, אגוז מוסקט, סודה לשתייה ומלח.
מערבבים את חלב הסויה, מים ומיץ לימון; מערבבים לתוך החומרים היבשים עד מעורבב היטב.
בקערה גדולה נפרדת, מערבבים יחד את תחליף הביצה ומי כוס 1/4. שוט עם מיקסר חשמלי עד קצף. בהדרגה לערבב את הסוכר ואת הפרי פקטין תוך הצלפה עד עבה. מקפלים את תערובת תחליף הביצה לתוך הבלילה, ולמלא ramekins על 3/4 מלא עם הבלילה.
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סט וזהב.