קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות שוקולד חם

עוגות שוקולד חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות שוקולד חם פאדג. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם קמח, שוקולד בר, קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב פאדג'חם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו בורבון ומילקשייק שוקולד חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. מנפים יחד קמח, קקאו, אבקת אספרסו, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מניחים חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים סוכרים מגורענים וחומים, מכים עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
4
להוסיף תחליף ביצה וניל, מכות עד מעורבב היטב. מקפלים תערובת קמח לתערובת סוכר; מקפלים בשוקולד. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 10 (4-אונקיה) ramekins; לסדר ramekins על מחבת ג ' לי רול. מכסים ומקררים 4 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
תן ramekins לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות. לחשוף ואופים ב 350 במשך 21 דקות או עד עוגות נפוחות מעט פריך על גבי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מפזרים באופן שווה עם אבקת סוכר; לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב