עוגות שוקולד חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות שוקולד חם פאדג. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם קמח, שוקולד בר, קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב פאדג'חם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו בורבון ומילקשייק שוקולד חם (מתכונים דומים).
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. מנפים יחד קמח, קקאו, אבקת אספרסו, אבקת אפייה ומלח.
מניחים חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 1 דקה.
מוסיפים סוכרים מגורענים וחומים, מכים עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
להוסיף תחליף ביצה וניל, מכות עד מעורבב היטב. מקפלים תערובת קמח לתערובת סוכר; מקפלים בשוקולד. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 10 (4-אונקיה) ramekins; לסדר ramekins על מחבת ג ' לי רול. מכסים ומקררים 4 שעות או עד 2 ימים.
תן ramekins לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות. לחשוף ואופים ב 350 במשך 21 דקות או עד עוגות נפוחות מעט פריך על גבי.
מפזרים באופן שווה עם אבקת סוכר; לשרת מיד.