המתכון עוגות שוקולד מריר יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם קמח זהב, כוסות אפייה, שבבי שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגות גנאש שוקולד טבעוניות עם קרמל מלוח וקרם חמאה שוקולד מריר, עוגות שוקולד מרירות, ו עוגות שוקולד מרירות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל 2 כפות שבבי שוקולד שנחשפו על 1 דקה גבוהה, עד מומס, ערבוב פעם באמצע חימום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מקום שני 12 x10 אינץ ' גיליון של נייר שעווה מעל כיכר שוקולד; לחץ כדי לשחרר בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
4
רול נייר שעווה בחוזקה לתוך גליל. להתחדש עד סט.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
5
בחום בינוני-מקום 1 1/3 כוסות שוקולד צ ' יפס ו 1/4 כוס חמאה. בקערה קטנה למיקרוגל, קרם הקצפה במיקרוגל על גבוה על 1 דקה או עד שמנת רק מתחיל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים שמנת על צ ' יפס וחמאה; להכות עם להקציף עד שוקולד נמס תערובת חלקה ומבריקה. מקררים 30 עד 45 דקות עד מקורר לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מניחים כוסות אפייה ריינולדס בכל אחד 12 כוסות מאפין בגודל רגיל. בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה לשתייה, מלח ואבקת אפייה; להפריש. בקערה קטנה, לערבב מים רותחים וקקאו עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
בקערה גדולה, לנצח 1/2 כוס חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 30 שניות. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב. מקציפים עוד 2 דקות. לנצח בוניל וביצה עד מעורבב. על נמוך, לחלופין להוסיף תערובת קמח תערובת קקאו, פועם רק עד מעורבב. מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
אופים 20 עד 25 דקות או עד קיסם יוצא נקי. מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
הסר מחבת למדפים קירור. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מקציפים ציפוי עם תערובת חשמלית במהירות בינונית עד אור ורך, על 30 שניות (לא להתחמם יתר על המידה.) תיק לקשט בכושר עם קצה כוכב גדול. מלא את התיק בציפוי. ציפוי צינור בחלק העליון מעגלי של כל cupcake ו mounding ציפוי מעט במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
שוש מחרוזת נעליים
13
גליל נייר שעווה Unroll, גורם שוקולד לפצח יצירת רסיסים.