קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות שוקולד פאדג'

עוגות שוקולד פאדג'
עוגיות שוקולד פאדג'עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. אם יש לכם חמאה, ביצים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגות שוקולד פאדג'מלא שוקולד פאדג' עוגיה בר וזיגוג מרשמלו מרנג, עוגות שוקולד עם ציפוי קרמל מלוח ופאדג'שוקולד מילוי, ו שוקולד קטיפה וקאפקייקס סלק עם שוקולד פאדג'להפיץ.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז 3 ו קו 12 חור מאפין פח עם מקרים. להמס בעדינות את החמאה, שוקולד, סוכר ו 100 מ " ל מים חמים יחד בסיר גדול, ערבוב מדי פעם, ולאחר מכן להפריש להתקרר קצת בזמן שאתה שוקל את החומרים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הביצים ווניל לתוך תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
3
שים את הקמח לתוך קערת ערבוב גדולה, ולאחר מכן מערבבים את תערובת השוקולד עד חלקה. כפית לתוך מקרים עד קצת יותר משלושה רבעים מלאים (ייתכן שיישאר תערובת קטנה), ולאחר מכן להפריש עבור 5 דקות לפני לשים על מדף נמוך בתנור ואפייה במשך 20-22 דקות. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לקבלת הדובדבן, להמיס את השוקולד בקערה חסינת חום על מחבת של מים בקושי רותחים. לאחר נמס, לכבות את החום, מערבבים את הקרם הכפול לנפות את הסוכר הדובדבן. כאשר להפיץ, העליון כל עוגה עם כמה לקשט עם סוכריות האהוב עליך ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.