עוגות תפוחים הפוכות
עוגת תפוחים הפוכה עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 649 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך ליווי: גלידה vanillan, ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגות אגס הפוכות, עוגת תפוחים הפוכה / עוגת תפוחים הפוכה, ו טארט תפוחים טארט {טארט תפוחים מקורמל הפוך}.
הוראות
לגרד זרעים שעועית וניל עם קצה של סכין קילוף לתוך סיר כבד קטן.
מוסיפים פוד, חלב, ו 3 כף סוכר ולהביא רק לרתיחה, לטאטא כדי להמיס סוכר.
בינתיים, לטאטא יחד קמח, קורנפלור, סוכר שנותר, וקורטוב של מלח בקערה.
לטאטא יחד ביצה שלמה חלמון בקערה אחרת, ואז לטאטא בתערובת קמח עד חלקה.
מוסיפים שליש מתערובת חלב חם לתערובת חלמון (כדי למזג) בזרם איטי, מטאטא, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת חלב הנותרת בסיר, מטאטא. להביא פודינג לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא, ואז להרתיח, לטאטא, 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה עד מומס.
מעבירים קרם מאפה לקערה וצינה, פני השטח שלו מכוסים בנייר שעווה, עד שכבר לא חם, לפחות 30 דקות.
מחממים תנור ל 204° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
קליפת תפוחים הליבה, ולאחר מכן לחתוך לתוך 1/8 אינץ ' עבה טריזים.
מרדדים מאפה על משטח מקומח קלות עם פינים מתגלגלים מקומח קלות 1/8 אינץ 'עבה לחתוך 8 (6 אינץ') סיבובים באמצעות קערה הפוכה או צלחת כמדריך. פאנץ החוצה מרכז של כל סיבוב עם חותך עוגיות ולהעביר גיליונות אפייה.
להשליך תרמיל וניל ולהעביר קרם מאפה שקית מאפה. חותכים פתח 1/3 אינץ ' וקרם מאפה צינור על גבי מאפה בטבעת סביב מרכז (יהיה קצת שמנת שנותרה). מסדרים חתיכות תפוח חופפות על מאפה, מכסים את השמנת, ואז מברשת עם חמאה מומסת.
אופים עוגות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע הדרך, עד הקצוות של תפוחים הם זהב חיוור, על 15 דקות.
בינתיים, מערבבים יחד סירופ תירס ומים עד חלקה.
הסר דפי אפייה מהתנור ולהפוך כל טארט מעל עם מרית גדולה. בנדיבות מברשת מאפה עם כמה תערובת סירופ תירס.
המשך לאפות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע הדרך, עד מאפה הוא מבריק וזהוב, על 15 דקות יותר. מגניב 10 דקות.
מגישים טארטים, בצד מאפה למעלה, חם או בטמפרטורת החדר.
* קרם מאפה יכול להיות מקורר עד 3 ימים. מערבבים לפני השימוש.* מאפה יכול להיות מגולגל החוצה לחתוך 1 שבוע קדימה קפוא, עטוף בחוזקה בניילון נצמד. אל תפשיר.* טארטים ניתן אפוי 4 שעות קדימה. לחמם בתנור 177° 5 עד 10 דקות.