עוגיות השוקולד צ'יפס הטובות ביותר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל את עוגיות שוקולד צ'יפס הטוב ביותר. מתכון זה מספק 28 מנות. עם 183 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 24 שעות נסו עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה. לבשל, בעדינות מסתחרר מחבת כל הזמן, עד חלקיקים מתחילים להפוך חום זהוב חמאה מריחה אגוזים, על 5 דקות.
להסיר מהחום ולהמשיך מערבולת המחבת עד החמאה היא חום עשיר, כ -15 שניות יותר.
העברה לקערה בינונית, לטאטא בקוביית קרח, להעביר למקרר, ולאפשר להתקרר לחלוטין, כ -20 דקות, לטאטא מדי פעם. (לחלופין, לטאטא מעל אמבט קרח כדי לזרז את התהליך).
בינתיים, לטאטא יחד קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה.
מניחים סוכר מגורען, ביצים, ותמצית וניל בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
להקציף על מהירות גבוהה בינונית עד התערובת היא בצבע חום-צהוב חיוור ונופל את המטרף בסרטים עבים כאשר הרים, על 5 דקות.
Fit paddle attachment onto mixer. כאשר תערובת חמאה חומה יש מקורר (זה צריך להיות רק מתחיל להפוך אטום שוב המשרד סביב הקצוות),
מוסיפים סוכר חום וחמאה חומה מקוררת לתערובת ביצה במערבל לעמוד.
מערבבים על מהירות בינונית לשלב, על 15 שניות.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד בקושי משולב אבל כמה קמח יבש עדיין נשאר, על 15 שניות.
מוסיפים שוקולד ומערבבים נמוך עד שהבצק מתאחד, בערך 15 שניות יותר.
מעבירים למיכל אטום ומקררים את הבצק לפחות בן לילה ועד שלושה ימים.
כאשר מוכן לאפות, להתאים מדפים תנור כדי העליון והתחתון עמדות באמצע ולחמם מראש תנור כדי 163°. באמצעות כף גלידה 1-אונקיה או כף, מקום כפות של בצק עוגיות על גיליון אפייה שאינו מקל או קלף מרופד. כל כדור צריך למדוד כ 3 כפות נפח ואתה צריך להיות מסוגל להתאים 6 עד 8 כדורים על כל גיליון.
מעבירים לתנור ואופים עד חום זהוב בקצוות אבל עדיין רך, 13 עד 16 דקות, מחבתות מסתובבות לאחור לחזית ולמעלה ולמטה חצי דרך באמצעות אפייה.
הסר גיליונות אפייה מהתנור. בעוד עוגיות עדיין חם, מפזרים קלות מאוד עם מלח גס בעדינות להקיש אותו להטביע.
תן מגניב במשך 2 דקות, ולאחר מכן להעביר עוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
חזור על שלבים 3 ו -4 לבצק עוגיות שנותר. אפשר לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום, שקית ניילון, או צנצנת עוגיות בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.