קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות28
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות השוקולד צ'יפס הטובות ביותר

עוגיות השוקולד צ'יפס הטובות ביותר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל את עוגיות שוקולד צ'יפס הטוב ביותר. מתכון זה מספק 28 מנות. עם 183 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 24 שעות נסו עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה. לבשל, בעדינות מסתחרר מחבת כל הזמן, עד חלקיקים מתחילים להפוך חום זהוב חמאה מריחה אגוזים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
להסיר מהחום ולהמשיך מערבולת המחבת עד החמאה היא חום עשיר, כ -15 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
העברה לקערה בינונית, לטאטא בקוביית קרח, להעביר למקרר, ולאפשר להתקרר לחלוטין, כ -20 דקות, לטאטא מדי פעם. (לחלופין, לטאטא מעל אמבט קרח כדי לזרז את התהליך).
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בינתיים, לטאטא יחד קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים סוכר מגורען, ביצים, ותמצית וניל בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
להקציף על מהירות גבוהה בינונית עד התערובת היא בצבע חום-צהוב חיוור ונופל את המטרף בסרטים עבים כאשר הרים, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
Fit paddle attachment onto mixer. כאשר תערובת חמאה חומה יש מקורר (זה צריך להיות רק מתחיל להפוך אטום שוב המשרד סביב הקצוות),
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים סוכר חום וחמאה חומה מקוררת לתערובת ביצה במערבל לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
9
מערבבים על מהירות בינונית לשלב, על 15 שניות.
10
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד בקושי משולב אבל כמה קמח יבש עדיין נשאר, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
11
מוסיפים שוקולד ומערבבים נמוך עד שהבצק מתאחד, בערך 15 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
מעבירים למיכל אטום ומקררים את הבצק לפחות בן לילה ועד שלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
13
כאשר מוכן לאפות, להתאים מדפים תנור כדי העליון והתחתון עמדות באמצע ולחמם מראש תנור כדי 163°. באמצעות כף גלידה 1-אונקיה או כף, מקום כפות של בצק עוגיות על גיליון אפייה שאינו מקל או קלף מרופד. כל כדור צריך למדוד כ 3 כפות נפח ואתה צריך להיות מסוגל להתאים 6 עד 8 כדורים על כל גיליון.
מרכיבים שתצטרך
כתום וצהוב משחת צבע מאכלכתום וצהוב משחת צבע מאכל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מעבירים לתנור ואופים עד חום זהוב בקצוות אבל עדיין רך, 13 עד 16 דקות, מחבתות מסתובבות לאחור לחזית ולמעלה ולמטה חצי דרך באמצעות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
הסר גיליונות אפייה מהתנור. בעוד עוגיות עדיין חם, מפזרים קלות מאוד עם מלח גס בעדינות להקיש אותו להטביע.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
תן מגניב במשך 2 דקות, ולאחר מכן להעביר עוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
17
חזור על שלבים 3 ו -4 לבצק עוגיות שנותר. אפשר לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום, שקית ניילון, או צנצנת עוגיות בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
כתום וצהוב משחת צבע מאכלכתום וצהוב משחת צבע מאכל
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה