עוגיות וקרם מיני עוגות גבינה
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עוגיות מיני וקרם עוגות גבינה, עוגיות אוריאו™ וקרם מיני עוגות גבינה, ו עוגת גבינה מיני קרם קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. קו 24 כוסות מאפין מיניאטורי עם כוסות אפייה נייר. בקערה קטנה, מערבבים עוגיות כתושות וחמאה מומסת. לחץ 1 כפית תערובת עוגיות בחוזקה בתחתית כל כוס מאפין.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, חלב וסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך.
להוסיף וניל וביצה; לנצח היטב. מקפלים פנימה עוגיות חתוכות. כפית 1 כף ערמת תערובת גבינת שמנת לתוך כל כוס מאפין מצופה קרום.
אופים 12 עד 14 דקות או עד הקצוות נקבעים ומרכזים עדיין רכים. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מקררים לפחות 1 שעה או עד 48 שעות לפני ההגשה.
ממש לפני ההגשה, ב 1 כוס מיקרוגל-כוס מדידה בטוחה, לשלב שבבי שוקולד וקיצור. מיקרוגל על גבוה במשך 30 עד 45 שניות או עד נמס, ערבוב פעם אחת.
טפטוף שוקולד מעל צמרות של עוגות גבינה. לאחסן במקרר.