עוגיות זנגביל
ביסקוויט זנגביל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 45 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 95. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לך אבקת אפייה, קינמון טחון, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות זנגביל, עוגיות זנגביל, ו עוגיות זנגביל.
הוראות
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר עד חלקה. לנצח מולסה, זנגביל, וביצים עד מעורבב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
בקערה אחרת, מערבבים קמח, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, allspice, וציפורן. מערבבים או להכות לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. מערבבים בשקדים.
כפית 1 כוס בצק ב dollops לאורך אורך של חמאה או בישול קלף-מצופה 12 על ידי 15 אינץ 'תבנית אפייה, 1 אינץ' מקצה. כף עוד בצק כוס 1 לאורך הצד השני של הסדין. עם אצבעות מקורנות, לטפוח כל רצועת בצק לתוך כיכר שטוח 13 אינץ', על 1/2 אינץ 'עבה ו 2 אינץ' רחב. חזור עם הבצק שנותר (הבצק יכול לעמוד בזמן כיכרות ראשונות אופים).
אופים כיכרות בתנור 350 עד הזהב, 15 עד 20 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע הדרך באמצעות אפייה.
עם סכין חדה, לחתוך כיכרות לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. פרוסות נפרדות מעט להטות כל אחד על צד לחתוך.
חזור לתנור ואפה עד שהעוגיות מעט כהות יותר ויציבות ויבשות למגע, 15 עד 20 דקות יותר. להחליק בעדינות ביסקוטי על מתלים להתקרר לחלוטין.