עוגיות חמאת בוטנים צימוקים עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 24 מנות . מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם שיבולת שועל מגולגלת, חמאת בוטנים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו חמאת בוטנים עוגיות צימוקים שיבולת שועל, חמאת בוטנים עוגיות צימוקים # peanutbutterlove, ו קינמון צימוקים מערבולת עוגיות חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גליונות עוגיות קו עם רדיד אלומיניום או אפיית קלף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
תנור
2
בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים חמאת בוטנים וסוכר ומערבבים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים
סוכר
4
הסר מהחום.
5
מעבירים לקערת ערבוב גדולה ומערבבים דגני סובין. מערבבים ביצים וניל ומערבבים היטב. מקפלים בצימוקים ושיבולת שועל ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל
צימוקים
וניל
דגני בוקר
סובין
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
6
מנפים יחד קמח וסודה לשתייה ומוסיפים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
7
מערבבים היטב.
8
זרוק בצק על ידי כף חופנים על גבי גיליונות עוגיות. לטבול מזלג לתוך מים ולחץ כדי לשטח את הבצק עד עובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
מים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים במשך 15 דקות, או עד עוגיות בצבע בהיר. הפוך גיליון פעם אחת במהלך זמן האפייה.