עוגיות טבולות שוקולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו עוגיות טבולות שוקולד. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 149 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 5 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגיות טבולות שוקולד, עוגיות טבולות שוקולד, ו עוגיות בראוניז טבולות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים בקערה קטנה קמח, אבקת קקאו, אבקת אספרסו, אבקת אפייה ומלח.
בקערה גדולה מוסיפים יחד את החמאה והסוכר והשמנת בעזרת מערבל חשמלי עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה את הביצים והווניל ואז מוסיפים לאט את החומרים היבשים. יוצרים את הבצק ליומן ארוך בעובי 2 אינץ ' על נייר קלף ומגלגלים היטב. מקפיאים לפחות 4 שעות עד לילה.
מסדרים מתלים באמצע התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
פורסים את הבצק לסיבובים בגודל 1/4 אינץ 'ומסדרים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה, במרחק של כ -1 אינץ' זה מזה.
אופים במשך 12 עד 15 דקות.
מוציאים ומניחים להתקרר למשך 5 דקות על תבנית האפייה, ואז מוציאים לרשת.
בואו להתקרר לחלוטין לפני הזיגוג.
ממיסים את השוקולד והחמאה בקערת זכוכית קטנה מעל סיר מים רותחים.
מקציפים יחד עד לקבלת מרקם חלק ומבריק.
מסירים מהאש ומקציפים פנימה סירופ תירס ותמצית וניל לתערובת אחידה.
טובלים את העוגיות המקוררות בזיגוג ומוציאים בעזרת מזלג לרשת המונחת מעל מגש סדין. הניחו לעוגיות להתייצב למשך 40 דקות לפני ההגשה.