קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 24 דק.
מנות42
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגיות סוכר

עוגיות סוכר
עוגיות סוכר לוקחות כשעתיים ו-24 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 42 מנות עם 91 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-5 גרם שומן כל אחת. תמורת 7 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 109 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש סוכר, מלח, קמח וחלב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 12%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריכות), עוגיות סוכר לעיסות ללא סוכר חמוציות עם פיסטוקים, ויום עוגיות סוכר שמח - עוגיות סוכר אמיש.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותק1 קילו תפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותק
חמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת מומסת נוספת כדי להבריש ביסקוויטיםחמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת מומסת נוספת כדי להבריש ביסקוויטים
1 3/4 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך1 3/4 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
3
מניחים חמאה וסוכר בקערה גדולה של מערבל חשמלי ומקציפים עד לקבלת צבע בהיר.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת תוספת מומסת להברשת ביסקוויטים6 כפות חמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת תוספת מומסת להברשת ביסקוויטים
קצפת ושבבי שוקולד, לא חובהקצפת ושבבי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
6 אונקיות שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1/2 אינץ' (מומלץ: Ghirardelli)6 אונקיות שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1/2 אינץ' (מומלץ: Ghirardelli)
4
מוסיפים ביצה וחלב וטורפים לאיחוד. שמים את המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים קמח בהדרגה ומקציפים עד שהתערובת מתרחקת מדופן הקערה. מחלקים את הבצק לשניים, עוטפים בנייר שעווה ומעבירים למקרר לשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה מעורבת פירות יבשים, קצוציםחבילה מעורבת פירות יבשים, קצוצים
חמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת מומסת נוספת כדי להבריש ביסקוויטיםחמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת מומסת נוספת כדי להבריש ביסקוויטים
16 סוכריות עורבים16 סוכריות עורבים
1 (20 אונקיות) קופסת DOLE® אננס טבעות, סחוטה1 (20 אונקיות) קופסת DOLE® אננס טבעות, סחוטה
ספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטורספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטור
ציוד שתשתמש בו
פיל פונדנטפיל פונדנט
6 אונקיות שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1/2 אינץ' (מומלץ: Ghirardelli)6 אונקיות שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1/2 אינץ' (מומלץ: Ghirardelli)
5
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פירה בטטה, קרהפירה בטטה, קרה
6
מפזרים משטח שבו תרדדו בצק עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קישוטים לבחירה: קצפת, פטל טרי וענפי נענעקישוטים לבחירה: קצפת, פטל טרי וענפי נענע
חבילה מעורבת פירות יבשים, קצוציםחבילה מעורבת פירות יבשים, קצוצים
קייזר לחמניות, מפוצל פתוחקייזר לחמניות, מפוצל פתוח
7
מוציאים בכל פעם חבילת בצק עטופה אחת מהמקרר, מפזרים על מערוך אבקת סוכר ומרדדים בצק לעובי של 1/4 אינץ'. הזיזו את הבצק ובדקו מתחתיו לעיתים קרובות כדי לוודא שהוא לא נדבק. אם הבצק התחמם במהלך הרידוד, הניחו מעליו תבנית קרה למשך 10 דקות לצינון.
מרכיבים שתצטרך
קישוטים לבחירה: קצפת, פטל טרי וענפי נענעקישוטים לבחירה: קצפת, פטל טרי וענפי נענע
תותים, שטופים, מקולפים ופרוסים דקתותים, שטופים, מקולפים ופרוסים דק
חבילה מעורבת פירות יבשים, קצוציםחבילה מעורבת פירות יבשים, קצוצים
קייזר לחמניות, מפוצל פתוחקייזר לחמניות, מפוצל פתוח
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס פולי אספרסו מצופים בשוקולד מריר1/3 כוס פולי אספרסו מצופים בשוקולד מריר
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
8
חותכים לצורה הרצויה, מניחים לפחות 1 אינץ' זה מזה על נייר אפייה, קלף או מחצלת אפייה מסיליקון משומנת, ואופים במשך 7 עד 9 דקות או עד שהעוגיות רק מתחילות להזהיב בקצוות, מסתובב את תבנית העוגיות באמצע האפייה זְמַן.
מרכיבים שתצטרך
תותים, שטופים, מקולפים ופרוסים דקתותים, שטופים, מקולפים ופרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס פולי אספרסו מצופים בשוקולד מריר1/3 כוס פולי אספרסו מצופים בשוקולד מריר
פירה בטטה, קרהפירה בטטה, קרה
9
מניחים על נייר אפייה במשך 2 דקות לאחר ההוצאה מהתנור ולאחר מכן עברו לצינון מלא על רשת.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס פולי אספרסו מצופים בשוקולד מריר1/3 כוס פולי אספרסו מצופים בשוקולד מריר
3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל
פירה בטטה, קרהפירה בטטה, קרה
10
מגישים כמו שהוא או קרח לפי הרצון. אחסן בכלי אטום עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
16 שרימפס ג'מבו מבושלים, מקולפים ומפותלים, עם זנבות16 שרימפס ג'מבו מבושלים, מקולפים ומפותלים, עם זנבות

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות סוכר. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Ste Chapelle Special Harvest Riesling. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
Ste Chapelle ריזלינג מיוחד לקציר
Ste Chapelle ריזלינג מיוחד לקציר
ניחוחות של אפרסקים טריים פרוסים, משמשים והדרים מפנים את מקומם לטעמים של דבש, אפרסקים וקליפת תפוז. היין מתוק אך מאוזן היטב עם חמיצות פריכה וסיומת ארוכה של דבש ופירות.