עוגיות סוכר לחג המולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות סוכר חג המולד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 124 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך חמאה, ביצה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו עוגיות חג המולד (עוגיות סוכר) עם הדובדבן המלכותי, עוגיות סוכר לחג המולד, ו עוגיות סוכר לחג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הקמח הנמדד,אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית לאוורר ולשבור את כל גושים; להפריש.
מניחים את החמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים על מהירות בינונית עד שמנת, על 1 דקה. עם המיקסר פועל, בהדרגה להוסיף את הסוכר ומערבבים עד החמאה היא קלה יותר בצבע, על 1 דקה בסך הכל. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.
לטאטא יחד את הביצה ווניל בקערה קטנה. להחזיר את המיקסר למהירות בינונית, להוסיף את תערובת הביצה, ומערבבים עד incorporated, על 30 שניות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט. הפעל את המיקסר למהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח השמורה, ומערבבים עד רק incorporated, על 1 סך דקה.לגרד את הבצק החוצה על פיסת פלסטיק לעטוף וללטף אותו לדיסק בעובי 1 אינץ'. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד מספיק כדי להתגלגל, לפחות 2 שעות או עד 3 ימים.כאשר אתה מוכן לאפות את העוגיות, לחמם את התנור ל 191° ולסדר את המדפים לחלק את התנור לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש.קמח משטח עבודה ומערוך. לפתוח את הבצק ולהניח את לעטוף פלסטיק בצד.
מניחים את דיסק הבצק על משטח העבודה ואבק קלות בשני הצדדים בקמח.
מרדדים את הבצק לעובי 3/16 - עד 1/4 אינץ', לעתים קרובות לאבק את משטח העבודה באמצעות מרית קיזוז או שטוחה להחליק בעדינות מתחת ולשחרר את כל הבצק שנדבק לדלפק.לעשות מסירה אחת אחרונה מתחת לבצק עם המרית, ולאחר מכן להשתמש חותכי העוגיות הרצויים לחתוך את העוגיות (אין צורך קמח חותכני העוגיות).
הסר את שאריות הבצק מסביב לעוגיות והנח אותם בצד. באמצעות מרית שטוחה, להעביר את העוגיות אל דפי אפייה מוכן, משאיר לפחות 1/2 אינץ ' של מקום ביניהם. טופס את השאריות לתוך דיסק שטוח, לעטוף אותו פלסטיק שמורות, להכניס למקרר.
מניחים את שני הסדינים בתנור ואופים במשך 5 דקות. סובב את דפי האפייה מלפנים לאחור ומלמעלה לתחתית ואופה עד הקצוות של העוגיות רק מתחילים חום, על 5 עד 6 דקות יותר.
הסר את סדיני האפייה מהתנור ותן לעוגיות לשבת על הסדינים למשך כ 1 דקה. באמצעות מרית שטוחה, להסיר את העוגיות מתלה חוט ולתת להם להתקרר לחלוטין.
תן לסדינים האפייה להתקרר, שומר על הקלף, ואז חוזר על גלגול, חיתוך ואפייה של שאריות הבצק. לקשט לפי הצורך.