עוגיות סוכר מוקפצות
עוגיות סוכר מוקפצות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 48 . מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-289 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם אבקת אפייה, שמן צמחי, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו מערבבים ושחרר עוגיות סוכר, זרוק עוגיות סוכר, ו זרוק עוגיות סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400ºF. בקערה גדולה, מערבבים 3/4 כוס סוכר, שמן, אבקת אפייה, וניל, מלח וביצים עם כפית. מערבבים בקמח.
טיפה בצק על ידי כפית על 2 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות ungreased. לחץ על תחתית הזכוכית על הבצק כדי לשמן, ואז לטבול לתוך סוכר נוסף; לחץ על כדורים עד עובי 1/4 אינץ'. לטבול את תחתית הזכוכית על מגבת נייר רטובה, ואז לטבול לתוך ג ' לטין יבש; לחץ על הבצק. חזור עד שהצבע הרצוי יופיע.
אופים 8 עד 10 דקות עד חום בהיר.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי.