קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות21
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגיות סוכר רכות עם שמנת חמוצה

עוגיות סוכר רכות עם שמנת חמוצה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגיות סוכר רכות עם שמנת חמוצה. מתכון זה משמש 21. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 190 קלוריות. למתכון הזה מ טעם הבית יש 93 מעריצים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 13%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגיות סוכר שמנת חמוצה סופר רכות, עוגיות סוכר גבינת שמנת רכה עם ציפוי מושלם, ו עוגיות סוכר גבינת שמנת רכה עם ציפוי מושלם.

הוראות

1
בקערה, חמאת שמנת וסוכר. מקציפים פנימה ביצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח ואגוז המוסקט; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם שמנת חמוצה. מחלקים בצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מוסקטמוסקט
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
על משטח מקומח קלות, מרדדים עד 1/4 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
4
חותכים עם מקומח 2-1 / 2 אינץ'. חותכי עוגיות. בעזרת מרית מקומחת מניחים צורות 1 אינץ'. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
5
מפזרים סוכר צבעוני או מפזרים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לקשטסוכר לקשט
סוכריותסוכריות
6
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 10-12 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר למתלים כדי להתקרר.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות סוכר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "