קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות פאי מרנג לימון

עוגיות פאי מרנג לימון
עוגיות פאי מרנג לימון נטול גלוטן,, צמחוני לקטו אובו וידידותי לפודמפ ומספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה 28 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו סוכר, קליפת לימון, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 7%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגיות פאי מרנג לימון, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג, ו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג.

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה גדולה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים וניל ושמנת אבנית; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
ונילוניל
סוכרסוכר
3
חותכים חור קטן בפינת מאפה או שקית ניילון; הכנס טיפ # 24 כוכבים. מלא שקית עם מרנג. צינור 1-ב. מעגלים 2 אינץ'. מלבד על נייר אפייה מרופד בנייר אפייה. צינור פעם אחת סביב הבסיס של כל פגז עבור הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
4
אופים בחום של 300 מעלות צלזיוס למשך 25 דקות או עד להתייצבות וייבוש. לכבות את התנור; להשאיר מרנגים בתנור במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בינתיים, בסיר כבד קטן על אש בינונית, מקציפים את הביצים, הסוכר, מיץ הלימון וקולפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
6
מוסיפים חמאה; מבשלים תוך הקצפה מתמדת עד שהתערובת מסמיכה ומצפים את גב כף המתכת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מעבירים לקערה קטנה; מצננים 10 דקות. מכסים ומכניסים למקרר לצינון.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
רגע לפני ההגשה, כף לימון לימון למרכז העוגיות. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
עוגיותעוגיות

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.