תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות צימוקים שיבולת שועל לעיסה. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 74 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, ביצה, צימוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות צימוקים שיבולת שועל לעיסה, עוגיות צימוקים שיבולת שועל לעיסה, ו שיבולת שועל לעיסה-עוגיות צימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, מוסיפים את הצימוקים ומכסים במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו לעמוד 5 דקות. לאחר צנח, לנקז את הצימוקים ולהניח בצד להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות F, ומסדרים מדפים בשלישים התחתונים והעליונים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
לטאטא יחד את הקמח, קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בקערה של מיקסר חשמלי, להכות את חמאת תפוחים, חמאה וסוכר עד אור ורך. לנצח את הביצה וניל עד בשילוב. עם המיקסר על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח עד רק בשילוב; מערבבים את שיבולת השועל וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
באמצעות כף מעוגלת, זרוק את העוגיות על דפי אפייה מרופדים בקלף על 2 אינץ ' זה מזה (12 לכל גיליון).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים עד העוגיות כבר לא רטוב למראה במרכז, 14 עד 16 דקות, סיבוב מחבתות באמצע.