עוגיות קוקוס בסגנון גרמני
אנשים רבים באמת אהבו את המנה האירופית הזאת. . הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו עוגיות קוקוס בסגנון חג הפסחא, עוגיות שוקולד גרמניות, ו עוגיות קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). גליונות עוגיות עם נייר קלף.
בקערה גדולה, מקציפים חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי עד נוקשה מספיק כדי להפוך את סימן דרך עם סכין. בהדרגה מפזרים את הסוכר, קינמון ושקדים לחלץ תוך המשך לערבב על מהירות נמוכה. מקפלים קוקוס קלוי ביד. כף או לגרוף על סדיני העוגיות מוכן.
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד עוגיות יבשות לקלף את הנייר בקלות. מגניב על מדפים חוט ולאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.