קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות קוקוס שוקולד דובדבנים

עוגיות קוקוס שוקולד דובדבנים
עוגיות קוקוס שוקולד דובדבנים לוקחות כ-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 431 קלוריות. תמורת $1.74 למנה, המתכון הזה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כקינוח אמריקאי. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש ביצים, מלח, סודה לשתייה וחטיפי קוקוס מצופים בשוקולד. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 19%. מתכונים דומים: קאפקייקס דובדבנים קוקוס, קאפקייקס שוקולד עם ציפוי קוקוס {קאפקייקס שמחת שקדים}, ו-Hershey's Coconut Creme Kisses & Chocolate Cupcakes עם ציפוי וניל קוקוס.

הוראות

1
לגנאש מניחים שבבי וניל וחמאה בקערה גדולה. בסיר קטן מביאים שמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 חבילות (1.9 אונקיות כל אחת) חטיפי ממתקי קוקוס מצופים בשוקולד6 חבילות (1.9 אונקיות כל אחת) חטיפי ממתקי קוקוס מצופים בשוקולד
חבילות כל אחת) חטיפי ממתקי קוקוס מצופים בשוקולדחבילות כל אחת) חטיפי ממתקי קוקוס מצופים בשוקולד
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים מעל תערובת צ'יפס; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה תמצית. מכסים ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
טורפים בקערה גדולה את מלית הפאי, החלב והביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ונענע, לא חובהתוספת מוקצפת ונענע, לא חובה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים את הקמח, הסוכר, הקקאו, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח; טורפים בהדרגה לתוך תערובת מילוי הפאי עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
תוספת מוקצפת ונענע, לא חובהתוספת מוקצפת ונענע, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
ממלאים 24 כוסות מאפינס מרופדות בנייר שליש מלאים.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
6
חותכים חטיפי ממתקים לשניים; מניחים חצי ממתק במרכז כל קאפקייק. מכסים כל אחד ב-2 כפות בלילה.
מרכיבים שתצטרך
בר סוכריות טופי אנגלי, קצוץבר סוכריות טופי אנגלי, קצוץ
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
7
אופים בחום 375 במשך 16-20 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בינתיים, במיקרוגל, ממיסים שוקולד צ'יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים דובדבנים בתערובת שוקולד; לתת לעודפים לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
9
מניחים על תבנית מרופדת בנייר שעווה. מקררים עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
מוציאים את הגנאש מהמקרר; מקציפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים עד שהציפוי בהיר ואוורירי. צינור מעל קאפקייקס; מפזרים סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
סוכר גססוכר גס
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
11
מקשטים בדובדבנים טבולים בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי

מרכיבים

65אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפיית קקאואפיית קקאו11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים114אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה, קוביותחמאה, קוביות2406 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)595אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)האם מילוי פאי דובדבניםהאם מילוי פאי דובדבנים11 קילו קישואים,תמצית קוקוסתמצית קוקוס390אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר ממתקיםסוכר ממתקים323אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)packages each) chocolate-covered coconut candy barspackages each) chocolate-covered coconut candy bars2largesביציםביצים250אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2386 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה24דובדבנים מסוכרים, מנוקזים היטבדובדבנים מסוכרים, מנוקזים היטב1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים906 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים11 קילו קישואים,תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)400אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)סוכר גססוכר גס283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת וניל או צ'יפס לבןחבילת וניל או צ'יפס לבן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקאפקייק קוקוס. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Pink Moscato. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!