עוגיות קינואה דלעת-לארוחת בוקר
אם יש לך סודה לשתיה, עמילן תפוחי אדמה, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: עוגת דלעת קינואה עוגיות ארוחת בוקר, 90 שניות עוגת דלעת ארוחת בוקר קינואה, ו קינואה ארוחת בוקר דלעת מייפל מתובל.
הוראות
מרכיבים יבשים:1 כוס קציר עתיק קינואה Flakes1 כוס קמח דורה או אורז חום קמח1/4 כוס טחנת קמח1 כף עמילן טפיוקה או עמילן תפוחי אדמה (לא קמח תפוחי אדמה)1 כפית xanthan gum1/2 כפית מלח ים משובח 1 כפית סודה 1 1/4 כוסות סוכר חום אור אורגני 1 כפית אגוז קינמון 1/2 כפית אגוז קינמון 1/4 כפית ציפורן אדמה
להוסיף:1/2 כוס שמן קוקוס אורגני או קיצור אורגני ספקטרום
לשלב עד התערובת היא קצת מתפוררת וחולית.
להוסיף:1 כוס שימורי pumpkin1 כף ויסקי וניל extract1 כף סירופ מייפל טהור 1/4 כפית מיץ לימון
מקציפים לשלב.הערה: אני לא צריך לעשות את זה, אבל-אם הבצק הוא נוקשה מדי כדי להתמודד, להוסיף את החלב הלא חלבי האהוב עליך, כף אחת בכל פעם ורק מספיק לעשות בצק דביק דביק.מערבבים:1 כוס חלב-שוקולד צ ' יפס שוקולד מריר חינם 1/2 כוס צימוקים או דומדמניות
אפשרות להוסיף, אם אתה רוצה: 1/2 כוס קצוץ אגוזים כגון אגוזי פקאן או אגוזי מלך
הוראות אפייה: באמצעות כף מרק טיפת הבצק על ידי כפיות על נייר הקלף. הבצק דביק, אז להשתמש באצבעות לחות כדי לעזור לעגל את הבצק, לא לשטח אותם, רק לעצב אותם קצת.
אופים במרכז תנור שחומם מראש עד זהוב ומוצק. זה בכל מקום בין 18 ל 25 דקות, בהתאם לתנור שלך, והאם הוספת פירות ואגוזים, וכו'.לקרר את העוגיות על מתלה תיל.
טפטוף עם הדובדבן מייפל אגוז מוסקט שלי-מתכון הוא כאן.העוגיות האלה היו נהדרות, מעט חמות מהתנור. החלק החיצוני של העוגייה נעשה קצת פריך כשהוא מתקרר והפנים נשאר רך ומעט לעיס.עטפנו והקפאנו ניצבים. הם טעימים מחוממים מעט במיקרוגל.עושה 22-24 עוגיות בינוניות.מקור מתכון: glutenfreegoddess.blogspot.com