קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

סלמון בגריל סופר

סלמון בגריל סופר
. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קציצות סלמון סופר, עוף קוקוס: סופר מהיר-סופר קל - סופר יאם, ו מוס סלמון קל במיוחד-מרתה סטיוארט.

הוראות

1
בקערה, מערבבים את הסוכר החום במים החמים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable, ומערבבים ביין, רוטב סויה, שמן זית, שום, ופלפל לימון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס4 כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
3
מניחים סלמון בשקית, חותם, ו marinate 8 שעות או לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מחממים גריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
שמן קלות באח הגריל. הזמנת מרינדה, מניחים סלמון על הגריל, ומבשלים 5 עד 8 דקות בכל צד, או עד בקלות flaked עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
העברת מרינדה שמורה לסיר. ממיסים את עמילן התירס במים קרים. מביאים את המרינדה לרתיחה, ומערבבים בתערובת קורנפלור כדי להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מגישים מעל הסלמון או בצד כמו רוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.