קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד

עוגיות שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Macarons שוקולד. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 67 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 32 . גשו לסופר וקנו את קמח השקדים של בוב, ארוחה, שוקולד, אבקת קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד עם שוקולד מוקצף שוקולד גאנש, עוגיות שוקולד, ו עוגיות שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף או נייר לא מקל והכינו שקית מאפה עם קצה 1/4 אינץ 'או 1/2 אינץ'. רוב המתכונים קוראים קצה 1/2 אינץ', אבל היה לי רק 1/4 אינץ ' וזה עבד בסדר גמור.תניח מסננת על קערה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
שלב את הסוכר של ממתקים, קמח שקדים וקקאו ולחץ דרך המסננת.עם מערבל חשמלי ידני, להכות את החלבונים ביצה עד שהם מתחילים להחזיק את הצורה שלהם. הכה את הקרם של טרטר ווניל, ולאחר מכן בהדרגה להוסיף את הסוכר מגורען.עם מגרדת גומי, לקפל את החומרים יבשים. כאשר מעורבב, להוסיף שקית מאפה. צינור הבלילה לתוך 1 עיגולים אינץ על גיליונות אפייה מרווחים על 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
קרם טרטרקרם טרטר
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מרית אפייהמרית אפייה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
בואו macarons לשבת בחוץ במשך כ 60 דקות. הם יתחילו לאבד את הברק שלהם.מחממים תנור ל 375 מעלות F. כאשר מחומם מראש, לשים את המקרונים בתנור, לסגור את הדלת ומיד להפחית את החום ל 325 F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים במשך כ -12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר macarons ולהחזיר את חום התנור ל 375 F ולחזור עם המגש השני של macarons.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
תן לעוגיות להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה, ולאחר מכן להסיר בזהירות.עבור גנאש, להביא את הקרם לרתיחה או רק עד שהוא חם ומתחיל לבעבע סביב הקצוות בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את השוקולד, מסירים מהחום ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
בואו להתקרר מעט. שוקולד יהיה להתעבות קצת כפי שהוא מתקרר. זרוק כפית של שוקולד מעל מחצית macarons וכובע עם הנותרים.תן לגנאש להתארגן. רימיתי ושמתי את המקרונים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב