עוגיות שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Macarons שוקולד. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 67 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 32 . גשו לסופר וקנו את קמח השקדים של בוב, ארוחה, שוקולד, אבקת קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד עם שוקולד מוקצף שוקולד גאנש, עוגיות שוקולד, ו עוגיות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף או נייר לא מקל והכינו שקית מאפה עם קצה 1/4 אינץ 'או 1/2 אינץ'. רוב המתכונים קוראים קצה 1/2 אינץ', אבל היה לי רק 1/4 אינץ ' וזה עבד בסדר גמור.תניח מסננת על קערה.
שלב את הסוכר של ממתקים, קמח שקדים וקקאו ולחץ דרך המסננת.עם מערבל חשמלי ידני, להכות את החלבונים ביצה עד שהם מתחילים להחזיק את הצורה שלהם. הכה את הקרם של טרטר ווניל, ולאחר מכן בהדרגה להוסיף את הסוכר מגורען.עם מגרדת גומי, לקפל את החומרים יבשים. כאשר מעורבב, להוסיף שקית מאפה. צינור הבלילה לתוך 1 עיגולים אינץ על גיליונות אפייה מרווחים על 1 אינץ ' זה מזה.
בואו macarons לשבת בחוץ במשך כ 60 דקות. הם יתחילו לאבד את הברק שלהם.מחממים תנור ל 375 מעלות F. כאשר מחומם מראש, לשים את המקרונים בתנור, לסגור את הדלת ומיד להפחית את החום ל 325 F.
הסר macarons ולהחזיר את חום התנור ל 375 F ולחזור עם המגש השני של macarons.
תן לעוגיות להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה, ולאחר מכן להסיר בזהירות.עבור גנאש, להביא את הקרם לרתיחה או רק עד שהוא חם ומתחיל לבעבע סביב הקצוות בסיר קטן.
מוסיפים את השוקולד, מסירים מהחום ומערבבים עד לקבלת חלקה.
בואו להתקרר מעט. שוקולד יהיה להתעבות קצת כפי שהוא מתקרר. זרוק כפית של שוקולד מעל מחצית macarons וכובע עם הנותרים.תן לגנאש להתארגן. רימיתי ושמתי את המקרונים במקרר.