עוגיות שוקולד מנטה
מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. מתאים ל-32 מנות. אם יש לכם מלח, סוכריות מנטה גס, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שוקולד מנטה לנבוח עוגיות שוקולד חמאת בוטנים B, עוגיות שוקולד חם מנטה, ו עוגיות שוקולד מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור במצב באמצע תנור מחממים לתנור ל 375°f. קו 13 על ידי 9 אינץ 'תבנית אפייה מתכת עם גיליון 1 של רדיד, המאפשר 2 אינץ' של רדיד לתלות על כל קצה מחבת, ורדיד חמאה (למעט overhang).
לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, ומלח בקערה קטנה.
הכה יחד חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות. הכה בביצה עד בשילוב. להפחית את המהירות לנמוך, ולאחר מכן לערבב בתערובת קמח עד רק בשילוב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס וממתקים.
מורחים את הבצק באופן שווה במחבת ואופים עד נפוח ומתחיל למשוך מן הצדדים של מחבת, על 20 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, ולאחר מכן, הרמת עם נייר, להעביר ללוח חיתוך.
חותכים לסורגים ולהרים את רדיד עם מרית.
ברים לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 3 ימים.