עוגיות שוקולד משולשות דורשות בערך 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 185 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שוקולד, מלח, סוכר מגורען ושוקולד צ'יפס חצי מתוק. 1264 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אנשים רבים מאוד אהבו את הקינוח הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 23%. עוגיות שוקולד צ'יפס משולש בוטנים משולש, עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות משולשות, עוגיות טופי ועוגיות כוס חמאת בוטנים, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות משולשות, עוגיות טופי ועוגיות כוס חמאת בוטנים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים ניירות אפייה בנייר אפייה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
3
מניחים את השוקולד ואבקת האספרסו המרירים והממותקים בקערה בינונית ומניחים מעל סיר מים רותחים וממיסים תוך הקצפה מדי פעם עד לקבלת תערובת חלקה. מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח על פיסת קלף או נייר שעווה, או לקערה קטנה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותק
אספרסו מיידי
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
נייר שעווה
קערה
סיר
4
בקערה של מערבל חשמלי המצויד בתוסף ההנעה מקציפים את החמאה, הסוכר המגורר והסוכר החום הבהיר עד לקבלת קלות ותפוחה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהיר
סוכר מגורען
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
5
מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, ולאחר מכן את תמצית וניל, והיכו במהירות גבוהה במשך 1 דקה. על מהירות נמוכה לנצח בתערובת שוקולד מומס עד רק בשילוב. מקפלים פנימה את תערובת הקמח בעזרת מרית גומי עד לאיחוד. מערבבים פנימה את הפקאנים והצ ' יפס. הבלילה תהיה רופפת. מכסים ומקררים עד שהם יציבים, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שוקולד
פקאנים
צ ' יפס
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מרית
6
בעזרת כף גלידה קטנה (בערך 1 כף), גרפו כפות גדושות מהבלילה על ניירות האפייה המוכנים, והניחו 8 עוגיות על כל דף.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידה
תבנית אפייה
7
אופים במשך 10 עד 11 דקות. המשטח יהיה יבש ומבריק אך החלק העליון והקרביים עדיין יהיו רכים. זה ייקח לא יותר מ 10 עד 11 דקות אז להגדיר את הזמן. מצננים על ניירות האפייה למשך 2 דקות, ואז מוציאים לרשת להתקרר עוד 5 דקות. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה. עוגיות אלה נאכלות בצורה הטובה ביותר ביום הכנתן. עוטפים שאריות היטב בניילון ומאחסנים בכלי אטום.
עוגיות שוקולד כפולות בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "