עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות
עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 27 מנות. עם 131 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קיצור ירקות, פצפוצי שוקולד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות, פעמיים עוגיות שוקולד צ'יפס לשניים... או אחד., ו עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. יש מוכן שני ungreased אפייה גיליונות.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, מלח ואבקת קקאו יחד בקערה ולהגדיר aside.In קערת ערבוב גדולה, לשלב את החמאה, קיצור, סוכר חום וסוכר מגורען. באמצעות מערבל חשמלי, לנצח את התערובת עד שהוא חלק.
מוסיפים את תמצית הביצה, וניל ושוקולד וממשיכים להכות במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים את תערובת הקמח. מערבבים עד הקמח הוא כמעט מעורב.
יוצקים את הצ ' יפס ומערבבים עד מעורבב לחלוטין.באמצעות כף ארוזה, זרוק את הבלילה לתוך mounts על דפי אפייה מרווחים תלוליות על 2 אינץ ' זה מזה.
אופים גיליון אחד בכל פעם מדף מרכז אחד במשך 12-14 דקות או עד עוגיות להופיע להגדיר.
הסר מהתנור להתקרר על תבנית אפייה במשך כ 2 דקות.
מעביר מתלה תיל כדי לסיים קירור.עושה על 27 עוגיות