קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

צ'ארלי קינמון סופגנייה חורים

צ'ארלי קינמון סופגנייה חורים
חורי סופגניית הקינמון של צ'רלי עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 79 קלוריות. מתכון זה משמש 30. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך ביצים בתוספת 1 ביצה לבן, תפוחי אדמה מיידיות, שמן צמחי, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם התרשם מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: אמנות סופגנייה חורים, שוקולד סופגנייה חורים, ו שוקולד סופגנייה חורים.

הוראות

1
שלב 1/2 כוס מים, החמאה והווניל בסיר בינוני; מביאים לרתיחה תוך ערבוב להמסת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הקמח, תפוחי האדמה המיידיים, 1/2 כוס הסוכר והמלח. מחזירים לאש בינונית ומערבבים עד שהבצק מהודק ולא נדבק לדפנות התבנית, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי תפוחי אדמה מיידייםפתיתי תפוחי אדמה מיידיים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מעבירים את הבצק למיקסר מעמד או לקערה בינונית; מצננים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
4
מקציפים את הבצק עם חיבור ההנעה על בינוני-גבוה או בעזרת כף עץ; מוסיפים את הביצים וחלבון הביצה בזה אחר זה, ומקציפים עד שכל ביצה משולבת במלואה לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. לאחר הביצים מעורבבים, היכו עד חלקה מבריק, על 1 דקה. להפריש במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
5
שלב את 1 כוס הסוכר הנותרת ואת הקינמון בכלי רדוד.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
6
מניחים סיר גבוה עם תחתית כבדה על אש בינונית וממלאים אותו כשליש מהדרך בשמן; מחממים עד שמדחום טיגון עמוק רושם 340 מעלות. עם כדור גלידה קטן, זרוק כפיות גדושות של בצק לתוך השמן (בקבוצות). מטגנים, הופכים פעם אחת, עד להזהבה, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידהסקופ גלידה
מדחום מטבחמדחום מטבח
סירסיר
7
מעבירים את הסופגניות בעזרת כף מחוררת לתערובת הקינמון-סוכר ומגלגלים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
8
מגישים חם.
9
צילום: טינה רופ