קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד רול-אאוט

עוגיות שוקולד רול-אאוט
עוגיות שוקולד רול-אאוט יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. והוא יספק כ 60 מנות. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, אבקת קקאו, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שוקולד לרדד עוגיות, עוגיות שוקולד רול-אאוט, ו עוגיות רציניות: עוגיות זנגביל רול (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנפות קודם 5 מרכיבים וקינמון, אם תרצה, לתוך קערה בינונית. מערבבים שוקולד בקערת מתכת על סיר של מים רותחים עד מומס וחלק. תניח בצד. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה בקערה גדולה במהירות בינונית עד חלקה וקרם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
מוסיפים סוכר ומכים עד שהתערובת חיוורת ורכה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
3
להוסיף ביצה; לנצח עד מעורבב היטב, על 1 דקה. להפחית את המהירות נמוך לנצח וניל ושוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
ביצהביצה
4
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים במהירות נמוכה רק כדי להתמזג. לאסוף בצק לכדור; לחלק לשניים. טופס כל חצי לתוך כדור ו להשתטח לתוך דיסק. לעטוף דיסקים בנפרד פלסטיק צמרמורת עד המשרד, לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני מתגלגל החוצה.
6
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים עד 350°f. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
עבודה עם דיסק 1 בכל פעם, לגלגל את הבצק בין 2 גיליונות של נייר שעווה עד עובי 1/8 אינץ 'עבור עוגיות קטנות (2 אינץ') ועובי 1/4 אינץ 'עבור עוגיות גדולות (3 עד 4 אינץ'). שימוש בנייר שעווה מונע ממך להוסיף יותר מדי קמח, מה שיהפוך את העוגיות לקשות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
8
באמצעות חותכי עוגיות דקורטיביים, לגזור עוגיות. בצק קר הוא הרבה יותר קל לעבוד עם. אם הוא מתחמם בזמן שאתם חותכים את העוגיות, הניחו את נייר השעווה והכל—במקפיא למשך כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לגזור עוגיותלגזור עוגיות
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
9
השתמש במרית אופסט כדי לקלף את הבצק נטול הבצק ולהעביר את העוגיות לגיליונות אפייה מרופדים בקלף, מרווחים 1 אינץ ' זה מזה. לאסוף שאריות, לרדד בצק, ולחתוך יותר עוגיות, חוזר עד כל הבצק משמש. אם לא הדובדבן עוגיות, לקשט עם פצפוצים או תוספות סוכר אחרים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריותסוכריות
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציפויציפוי
סוכרסוכר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
אופים גיליון 1 בכל פעם עד עוגיות מוצקות על גבי כהה מעט סביב הקצוות, על 9 דקות עבור עוגיות קטנות עד 12 דקות עבור עוגיות גדולות יותר. סדינים אפיית קו עם קלף טרי לפי הצורך. מגניב לגמרי על המדף. לקשט עוגיות עם זיגוג מלכותי אם תרצה. לעשות קדימה: עוגיות ניתן לעשות 4 ימים קדימה. אחסן בין גיליונות נייר שעווה במיכלים אטומים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור