עוגיות שלג גבינת שמנת
עוגיות כדור שלג גבינת שמנת דורשות כ -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. לקינוח הזה יש 153 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. תמורת 18 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם קיצור ירקות, חמאה, סוכר קונדיטורים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 72 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 11% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות כדור שלג , עוגיות כדור שלג ועוגיות כדור שלג .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מנפים את הסוכר של הקונדיטורים לקערה רדודה, מערבבים פנימה את אגוזי המלך ומניחים בצד.
מקציפים בקערה את הקצרה, החמאה, גבינת השמנת והסוכר עד לקבלת תערובת קרמית ומעורבבת היטב.
מערבבים פנימה את תמצית השקדים, תמצית הווניל והקמח; מערבבים לאיחוד. גרפו את הבצק בכפות מעוגלות, וגלגלו לכדורים בקוטר של כ-1 סנטימטר.
מניחים את הכדורים במרחק של כ-1 1/2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות מזהיבות מעט בקצוות, כ-6 דקות.
הניחו לעוגיות להתקרר על ניירות האפייה למשך כדקה, ולאחר מכן מגלגלים בתערובת הסוכר-אגוזי מלך של הקונדיטורים בעודם מעט חמימים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את Perrier-Jouet Grand Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.