עוגיות שקדים סקנדינביות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שקדים סקנדינביים. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, ביצה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ברים שקדים סקנדינביים, ברים שקדים סקנדינביים, ו עוגת שקדים סקנדינבית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 375 ° F. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגיות, חמאה, ביצה, קמח ותמצית שקדים 1 כפית עד צורות הבצק. מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים; מניחים על יריעות עוגיות ungreased. הקש כל אחד לתוך מלבן 12x3 אינץ'.
מברשת כל מלבן עם 1 כפית חלב; מפזרים 1/3 שקדים כוס.
אופים 10 עד 12 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב 1 דקה; לחתוך לפרוסות אלכסוניות 1 אינץ'.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר, 1/4 כפית תמצית שקדים ו 5 עד 6 כפיות חלב עד עקביות הרצוי.
טפטוף על עוגיות; מפזרים 2 כפות שקדים.