עוגת Blackout שוקולד
עוגת Blackout שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 880 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמן צמחי, אבקת קקאו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת אפלת שוקולד מאבינגר, עוגת Blackout עם מחנק שוקולד, ו עוגת Blackout שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת תות בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את המילוי: להביא את החלב לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני.
לטאטא את הסוכר, קורנפלור, וניל וביצה בקערה בינונית חסינת חום עד חלקה. בהדרגה לטאטא חצי חלב חם לתוך תערובת הסוכר, ואז לחזור למחבת עם החלב שנותר. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים ומתעבה, 2 עד 3 דקות.
העברה לקערה (זן דרך מסננת בסדר רשת אם זה נראה גבשושי), ולאחר מכן מערבבים את השוקולד עד מותך. לחץ על ניילון נצמד ישירות על פני השטח ומקרר עד קר, לפחות 1 שעה.
שים את השוקולד והמלח בקערה חסינת חום גדולה. להביא 1 1/2 כוסות שמנת כבדה לרתיחה בסיר מעל חום בינוני; לשפוך מעל השוקולד ולתת לשבת 5 דקות, ואז לטאטא עד חלקה.
יוצקים 3/4 כוס של גנאש לתוך כוס מדידה נוזלית ומניחים בצד בטמפרטורת החדר. מקררים את הגנאש שנותר בקערה עד עבה אך לא מוגדר, כ 1 שעה.
להרכיב את העוגה: לשים 1 שכבת עוגה על מגש; להפיץ את המילוי על גבי, לעצור על 1/2 אינץ ' מהקצה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה ולחץ למטה בעדינות.
הוסף את הנותרים 2 כפות שמנת כבדה אל גנאש הצונן והכה עם מערבל במהירות בינונית עד רק רכות, על 1 דקה (לא overbeat). כפור את העוגה כולה עם גנאש מוקצף.
יוצקים את גנאש טמפרטורת החדר על גבי, נותן לו לטפטף במורד הצדדים.
בואו להגדיר לפני חיתוך, כ -30 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מעיל שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' עם תרסיס בישול בשורה התחתונה עם נייר קלף.
לטאטא את אבקת הקקאו ו 1 1/2 כוסות מים רותחים בקערה בינונית עד חלקה; להפריש.
לטאטא את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה עד בשילוב.
מוסיפים את הביצים, שמן צמחי, שמנת חמוצה ווניל ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; לנצח בתערובת הקקאו בזרם יציב עד רק בשילוב, ולאחר מכן לסיים ערבוב עם מרית גומי. (הבלילה תהיה דקה.)
מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות להקיש על המחבתות נגד הדלפק כדי לעזור הבלילה להתיישב.
אופים עד שקיסם מוכנס לאמצע יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.
להעביר מדפים ולתת מגניב 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה המחבתות ולהפוך את העוגות על המדפים כדי להתקרר לחלוטין.
הסר את הקלף. לקצץ את צמרות העוגות עם סכין משונן ארוך כדי להפוך אותם ברמה,אם תרצה.