קרפים פטריות עוף ואויסטר
קרפ פטריות עוף וצדפות עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 225 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, פטריות צדפה, חלבונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. , שהוא מוצק. נסו קרפי עוף, תרד ופטריות, קרפים עם פטריות עוף מוקרמים, ו פטריות צדפה מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרפים, כף קל 3/4 כוס קמח לתוך כוסות מדידה יבש, רמה עם סכין.
מערבבים קמח 1/8 כפית מלח בקערה.
מוסיפים את החלב, הביצה, ואת ביצה לבן, ערבוב עם מקצף עד כמעט חלקה. כיסוי הבלילה; צמרמורת 1 שעה.
מניחים מחבת קרפ 8 אינץ ' או מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה.
בזהירות להרים את קצה קרפ עם מרית כדי לבדוק doneness. הקרפ מוכן להסתובב כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל; לבשל 30 שניות בצד השני.
מניחים קרפ על מגבת; מגניב. חזור על הליך עם הבלילה שנותרה. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע דבק.
כדי להכין את המילוי, להמיס חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיף את שאלוט, ו לטגן במשך 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות, קורנית ושום; לטגן 5 דקות.
מפזרים את תערובת הפטריות עם 3 כפות קמח; לבשל 1 דקה. בהדרגה מערבבים במרק, שרי, 1/4 כפית מלח ופלפל. מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים עד עבה (כ 2 דקות).
הסר מהחום, ושמור 1/2 תערובת פטריות כוס. מערבבים את העוף לתוך תערובת פטריות שנותר.
כפית על תערובת 1/3 כוס עוף על מרכז כל קרפ. להביא 2 צדדים מנוגדים למרכז; לקפל מעל מילוי.
מקום מלא קרפים, הצדדים התפר למטה, בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ מצופה ספריי בישול. כפית את תערובת פטריות 1/2 כוס הנותרים מעל קרפים, ומפזרים גבינה.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד מחומם היטב.