קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת Gingersnap סיד סצומה

עוגת Gingersnap סיד סצומה
פאי ג'ינג'ר בטעם לימון עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-110 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חלמונים ביצה, חלב מרוכז, פירורי עוגיות gingersnap הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פאי ליים עם קרום Gingersnap, פאי ליים עם קרום פקאן Gingersnap, ו עוגת לימונית מקדמיה.

הוראות

1
מערבבים פירורי עוגיות, סוכר חום, הל, וג ' ינג ' ר מגובש בקערה גדולה. קיפול עם מרית גומי, לאט להוסיף butte מומס ולהמשיך לקפל עד לחה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הקש תערובת לתוך החלק התחתון של צלחת עוגה, מכסה את החלק התחתון ואת הצדדים. (לובש כפפות פלסטיק תוך כדי כך יבטיח את התערובת לא מקל על הידיים). מקררים את הקרום לשעה. התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
אופים קרום ריק עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
לטאטא יחד את חלב מרוכז חלמונים ביצה בקערה גדולה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להקציף בגוון satsuma, מיץ satsuma, גרידת ליים, ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
יוצקים תערובת לקרום פאי אפוי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
4
אופים עד שקיסם מוכנס באמצע יוצא נקי, 40 עד 45 דקות. אפשר להתקרר, ולשרת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה