עוגת אבטיח
עוגת אבטיח עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון חינם חלב זה משרת 12 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 476 קלוריות. קיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם ג'לטין אבטיח, שוקולד צ' יפס, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת אבטיח, עוגת אבטיח, ו עוגת אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, הג ' לטין, המים, הביצים והשמן; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים בינוני במשך 2 דקות.
יוצקים לשני 9 אינץ ' משומנים ומקומחים. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
מניחים בצד 2 כפות ציפוי לקישוט.
מניחים 1-1 / 4 כוסות ציפוי בקערה; גוון אדום. גוון שנותר ירוק.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם 1/2 כוס ציפוי אדום עד 1/4 אינץ'. של קצוות. למעלה עם עוגה שנייה. פרוסט העליון עם הנותרים ציפוי אדום בתוך 3/4 ב. של קצוות. דפנות כפור וקצה העוגה העליון עם ציפוי ירוק.
חותכים 1/4 אינץ'. חור בפינה של מאפה או שקית ניילון. מלאו את השקית בכיסוי לבן שמור. צינור סביב הקצה העליון של העוגה שבו ירוק ורוד זיגוג להיפגש. לזרעים, הכנס שוקולד צ ' יפס הפוך לחלק העליון של העוגה.