קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות15
מגזין

עוגת אגוזי לוז שוקולד

עוגת אגוזי לוז שוקולד
עוגת אגוזי לוז שוקולד עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. מתכון זה משמש 3. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 2152 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 127 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תערובת עוגת מזון של השטן, שבבי שוקולד חצי מתוק, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. 26 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד קלואה עם קרם חמאת שוקולד אגוזי לוז מלוח, עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ ' שוקולד פרלין, ו עוגת ספל אגוזי לוז שוקולד.

הוראות

1
הכן תערובת עוגה לפי הוראות החבילה, תוך שימוש במרכיבים הנדרשים, בתוספת תערובת פודינג, וניל, ועוד 1/4 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מורחים את הבלילה באופן שווה בין שלוש מחבתות עוגה משומנות ומקומחות בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
אופים בטמפרטורה שצוינה על קופסת תערובת העוגה למשך 18 עד 22 דקות, או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
תן לעוגות להתקרר לחלוטין, ואז לצנן במקרר למשך 30 דקות.
5
בסיר כפול מעל מים רותחים, ממיסים שוקולד צ ' יפס. מוסיפים בהדרגה 1/4 כוס מהקצפת, תוך ערבוב מתמיד עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
6
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. מקציפים 3/4 כוס שמנת עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד שהתקררה. מערבבים פנימה 1/2 כוס אגוזי הלוז הקצוצים דק. צ ' יל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי לוזאגוזי לוז
7
מקציפים 2 כוסות הקצפה שנותרו עד שנוצרות פסגות רכות, ואז מקפלים פנימה את 1/2 כוס אגוזי הלוז הקצוצים הנותרים. מצננים עד שמוכן לעוגת כפור.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
אגוזי לוזאגוזי לוז
8
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת העוגה.
9
מורחים מעל 1/2 מתערובת השוקולד המצונן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מוסיפים עוד שכבת עוגה.
11
מורחים עם 1/2 אחרים מתערובת השוקולד. למעלה עם שכבת העוגה האחרונה. פרוסט עוגה שלמה עם קצפת אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי לוזאגוזי לוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מניחים 12 אגוזי לוז שלמים סביב הקצה החיצוני העליון של העוגה כקישוט. עוגה זו צריכה להישמר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז