עוגת אוכמניות טעימה ... שלמות!
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם אוכמניות, סוכר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת גבינה אוכמניות גלידה: 10 צעדים פשוטים לשלמות סוכר & ללא גלוטן: חלק 3, עוגת גבינה אוכמניות, פודינג אוכמניות שופע רוטב עצמי", ו עוגת קפה טעימה עם לימון-אוכמניות.
הוראות
הזז מתלה למרכז התנור וחימם מראש תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים פירורי gingersnap עם סוכר חום בהיר וחמאה מומסת בקערה עד לשלב ביסודיות. לחץ על התערובת לתחתית ולמעלה את הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ'.
אופים את הקרום על המדף המרכזי של התנור שחומם מראש רק עד שנקבע, 3 עד 4 דקות. אפייה ארוכה מדי תעשה את הקרום קשה לחתוך.
מערבבים קורנפלור ומים בסיר עד מעורב בצורה חלקה; מוסיפים סוכר 1/2 כוסות אוכמניות. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב עד רוטב אוכמניות מעובה, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים הנותרים 2 1/2 כוסות אוכמניות ומיץ לימון.
יוצקים מילוי לתוך קרום gingersnap ומקררים עד צונן ולהגדיר, לפחות 1 שעה.