עוגת איגלו
עוגת איגלו היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 684 קלוריות. גשו לסופר וקנו סופגניית עוגה, ציפוי וניל, צבע מאכל, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: עוגות איגלו, סלט איגלו, ו איגלו כחול קרח ופינגווינים.
הוראות
חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' וקערה 1.5 ליטר avenproof. הפוך את הבלילה עוגה; לחלק בין המחבת והקערה.
אופים ב 350 מעלות F עד קיסם יוצא נקי, על 35 דקות למחבת, 40 עד 45 דקות לקערה.
בואו מגניב, אז unmold העוגות על מדף.
מיקרוגל שוקולד לבן ב 50% כוח במרווחים של 15 שניות, ערבוב, עד נמס, על 2 דקות.
יוצקים על גיליון אפייה מצופה נייר קלף ומתפשטים לעובי 1/4 אינץ ' עם מרית אופסט.
מפזרים את הסוכר מלטש. צ ' יל עד סט, כ -10 דקות.
הסר את השוקולד מהמקרר. לשבור את רובו לחתיכות 1/2 ל-1 אינץ מחוספס כדי ליצור את הקרח שמכסה את האיגלו.
השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך כמה אריחים אפילו 1/2 אינץ ' מהשוקולד שנותר (אלה הם לכניסה למנהרה).
מערבבים 2 1/2 כוסות ציפוי עם צבע מאכל כחול.
מורחים קצת ציפוי כחול על העוגה השטוחה, ולאחר מכן לכסות עם העוגה בצורת קערה.
מורחים קצת ציפוי על העוגה שבו אתה רוצה המנהרה ללכת, ואז לצרף חצי סופגנייה, לחתוך בצד למטה. תחבר את החצי השני בציפוי כדי להאריך את המנהרה.
מכסים את העוגה כולה בשכבה דקה של ציפוי כחול (זה נקרא "מעיל פירור", שהוא כמו פריימר; זה לא צריך להיות מושלם). צמרמורת, חשופה, עד ערכות הציפוי, כ -15 דקות.
מורחים את הציפוי הכחול שנותר באופן שווה על העוגה והסופגניות. מסדרים את חתיכות השוקולד הלבן על האיגלו בתבנית פסיפס.
מניחים את אריחי השוקולד הלבן אפילו סביב הכניסה המנהרה.
עבור העצים, מערבבים 3/4 כוס ציפוי וניל עם צבע מאכל ירוק.
מורחים על קונוסים, flicking את הזיגוג עם קצה מרית אופסט כדי ליצור סניפים. מסדרים את העצים סביב האיגלו ואבק עם סוכר ממתקים.