קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות10
ציון בריאות8
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אננס הפוכה

עוגת אננס הפוכה
עוגת אננס הפוכה היא חלב חינם קינוח. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת אפייה, חלבון ביצה, תחליף ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון 38%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת רום הפוכה אננס, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים אננס, שומרים 1/3 כוס מיץ (זורקים או שומרים את המיץ שנותר לשימוש אחר). קו 9-ב. תבנית אפייה עגולה עם נייר שעווה; מעיל בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מורחים אננס על נייר שעווה; מפזרים ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
בקערה גדולה מקציפים תחליף ביצה ולבן ביצה. מקציפים פנימה את הסוכר, מיץ האננס השמור והווניל.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
תחליף ביצהתחליף ביצה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מערבבים קמח ואבקת אפייה; מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
5
יוצקים מעל ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
6
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים למשך 5 דקות; הפוך לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים חם.