עוגת אננס הפוכה
עוגת אננס הפוכה היא חלב חינם קינוח. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת אפייה, חלבון ביצה, תחליף ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון 38%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת רום הפוכה אננס, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים אננס, שומרים 1/3 כוס מיץ (זורקים או שומרים את המיץ שנותר לשימוש אחר). קו 9-ב. תבנית אפייה עגולה עם נייר שעווה; מעיל בתרסיס בישול.
מורחים אננס על נייר שעווה; מפזרים ג ' לטין.
בקערה גדולה מקציפים תחליף ביצה ולבן ביצה. מקציפים פנימה את הסוכר, מיץ האננס השמור והווניל.
מערבבים קמח ואבקת אפייה; מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים היטב.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים למשך 5 דקות; הפוך לצלחת הגשה.